Dobro slušajte šta vam priča: 7 suptilnih, ali SIGURNIH znakova da će vas dečko uskoro ZAPROSITI

Prosidba se na kraju odigra u momentu kada se to najmanje očekuje, ali po njegovom ponašanju možete da je predvidite

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mnoge devojke maštaju o danu u kom će ih njihov izabranik zaprositi, a taj momenat zamišljaju kao najmagičniji događaj u njihovom životu.

Kada se sve kockice u vezi poslože, kada su u hramoniji, zajedno uživaju u svim zajedničkim momentima, počinje mukotrpno čekanje tog događaja, a čini se i kao da svakim danom to iščekivanje sve teže i teže pada.

Neke devojke se čak i osmele, pa počnu da preturaju po džepovima njegove jakne tražeći prsten, a svaka potraga se završi razočaranjem. Svako veče, one ležu u krevet sa pitanjem: “kad će?”

Da stvar bude još zanimljivija, prosidba se na kraju odigra u momentu kada se to najmanje očekuje i kada se na nju i ne pomišlja. Ukoliko vas je uhvatila nestrpljivost, dobra vest je da po suptilnim znakovima njegovog ponašanja, možete da ustanovite da li on planira uskoro da vas zaprosi.

Vi zapravo ne morate ništa da radite, već samo da ga slušate šta govori i obratite pažnju na njegovo ponašanje.

1. Počinje da pominje vašu zajedničku budućnost

Prema pitanjima koja vam postavlja, lako možete da shvatite da planira da vas zaprosi uskoro. Ukoliko vas pita gde vidite sebe za 5 godina, kako vam se dopalo venčanje na kom ste nedavno bili, ili počne da pominje decu, najverovatnije se sprema da na kolenima izvadi prsten pred vama u narednom periodu.

Moguće je da ni on sam ne zna da li ste vi spremni za brak, pa polako “opipava teren”.

Foto: Shutterstock

2. Priča o tuđim venčanjim

Njemu su želja i cilj, kao i vama, da venčanje bude bajkovito i da sve protekne u najboljem redu. Takođe, želja mu je da na tom istom venčanju sve bude onako kako ste i vi zamišljali. Zbog toga će vam, nespretno, postavljati pitanja o tome kako su vam se dopala venčanja na kojima ste zajedno bili – hrana, dekoracija, sam restoran…

3. Ponaša se nervozno

Ukoliko se ponaša nervozno u vašoj blizini, moguće je da planira da vas zaprosi, čak u narednih nekoliko dana. Moguće je da mu je prsten sve vreme u džepu i da samo čeka dobru, romantičnu priliku da postavi pitanje.

4. Krije svoj mobilni

Možda ćete ovo protumačiti kao loš znak, naročito ako nije to radio nikada ranije, ali ako se viđate isto koliko i ranije, ne kasni kući sa posla i slično, veća je verovatnoća da krije prsten, a ne drugu devojku.

Na njegovom telefonu su možda poruke od vaše mame, sestre ili najbolje drugarice, a prepiska se verovatno tiče iznenađenja oko prosidbe i prstena.

Foto: Shutterstock

5. Razgovara sa vašom mamom, prijateljicom, sestrom…

Ukoliko ste primetili da se često dopisuje ili čuje telefonom sa nekom vašom prijateljicom ili čak mamom, moguće je da je biranje prstena uveliko u toku. On, naravno, želi da vam se taj prsten dopadne i da ga nosite do kraja života, pa verovatno ispituje vaš ukus ili žželi da sazna da li ste imali neke fantazije o tome kada i gde biste hteli da vas zaprosi.

6. Pretura po vašoj kutiji za nakit

U vooj situaciji, već ste ga uhvatili sa “prstima u pekmezu”. Uistinu, ako njegov sat ili neka naruvica ne stoji u istoj kutiji sa vašim nakitom, ne postoji drugi razlog da on pretura po toj kutiji. Pravite se da ste poverovali u njegovo objašnjenje da “nešto traži” ili “samo nešto gleda, bez razloga”.

Ako vaš omiljeni prsten magično nestane, vreme je da počnete da planirate kako će izgledati cvetni aranžmani i pozivnice za svadbu.

7. Planira putovanje

Bilo da se radi o romantičnom izletu u prirodi, putovanju u neku evropsku prestonicu ili egzotičnu destinaciju, a da pritom o tome niste razgovarali, moguće je da planira da vas zaprosi upravo na romantičnom, zajedničkom putovanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, mountainhouseestate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar