Čukarički predstavio Zvezdinog bisera: Konačno je stigao na Banovo brdo!

Dugo su želeli Lučića u svojim redovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Čukarički

Čukarički je na pozajmicu sa pravom otkupa iz Crvene zvezde doveo Vladimira Lučića.

Ovaj momak je već dugo bio na radaru uprave tima sa Banovog brda, čak je pre dve i po godine odradio zimske pripreme u Antaliji sa Čukaričkim.

U međuvremenu Lučić je odigrao sjajno u ekipi IMT-a, u Prvoj ligi Srbije, a potom je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. U prva dva kola Lučić je ubeležio i minute u crveno-belom dresu, ali je potom odlučio da dođe na pozajmicu na Banovo brdo.

– Lučića smo želeli još ranije, ali je tada bio pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, na pozajmici u IMT-u. Sada smo se dogovorili, na zadovoljstvo sve tri strane, ujedno se zahvaljujemo Crvenoj zvezdi i agentima igrača Radetu Dunjiću i Igoru Ziheru. Lučić je došao na pozajmicu sa pravom otkupa. Smatram da je ovo dobar potez i za njega i za Čukarički. Ovaj momak ima kvalitet, sad to treba da dokazuje na terenu – kazao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Brđana, koji je još dodao:

– Moguće da će biti još pojačanja, nije isključeno. Sve u zavisnosti od igre pojedinaca.

Lučić je takođe istakao zadovoljstvo što je došao na pozajmicu u Čukarički, u kojem će zadužiti dres sa brojem 40.

– Bio sa na jednim pripremama sa Čukaričkim, znam kako klub radi, ovde je sve vrlo ozbiljno, sa odličnom organizacijom. Drago mi je da sam ponovo na Banovom brdu, trudiću se da pokažem šta znam.

Imao je ovaj momak dosta ponuda iz superligaških klubova za pozajmice, ali mu je upravo činjenica da odlično poznaje Čukarički “skratila” vreme za razmišljanje.

– Nije bilo mnogo dileme, kad smo se već odlučili za pozajmicu, Čukarički je bio najbolji izbor, ovo je pravi klub za mene. Hvala direktorima kluba, hvala i mojim agentima. Sada je najbitnije da se izborim za šansu i da igram. Konkurencija je velika, ali što je ona bolja, to ću i ja biti bolji. Gledao sam i utakmicu protiv Rasing uniona, dati nekoj ekipi u evropskim takmičenjima osam golova u dva meča jeste stvar za poštovanje. Drago mi je što ću biti deo ove ekipe – kazao je Lučić.

Bonus video:

Oglasio se Kristijano Ronaldo i zapalio fudbalsku javnost: Gori sve posle njegovih reči! (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar