OVO je razlog razvoda Momčila Bajagića Bajage: Evo zašto je došlo do KRAHA braka nakon 33 godine

Kantautor je želeo da sakrije da se razvodi od očiju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, Momčilo Bajagić Bajaga, godinama unazad privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija.

Međutim, da i najveće ljubavi mogu da se ugase, upravo je dokazao proslavljeni muzičar, koji je, kako naš list saznaje, stavio tačku na brak.

SAMAC U BRAKU

Nakon četiri decenije zajedničkog života, dvoje dece i velikog uspeha na muzičkoj sceni koji decenijama ne jenjava, Bajaga i Emilija su odlučili da se sporazumno razvedu.

– Jednostavno više nije moglo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vreme nisu postojale varnice, već su zbog dece održavali skladan odnos – započeo je razgovor naš izvor i dodao:

– Moram da napomenem da nije bilo svađe ili ružnih reči, već je u pitanju stvar prezasićenja. Nisu želeli da to bude medijski propraćeno da deca ne bi prolazila kroz sve što prati medijske ličnosti kada razvedu. Tako da su se vrlo brzo dogovorili – zaključio je izvor Objektiva blizak porodici Bajagić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE JE POČELO OVAKO

Bajaga je retko govorio o privatnom životu, ali nikad nije krio da je od prvog susreta shvatio da je Emilija žena njegovog života.

– Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi – prisetio se muzičar jednom prilikom i dodao:

– Meni je to bilo kao da me je oladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali – ispričao je Bajaga za domaće medije.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Bajagom, ali nam muzičar do zaključenja ovog broja nije odgovorio na pozive i poruke.

Piše: Ekipa Objektiva

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Smesno, ako je to razlog, a verujem da nije. Uostalom, koga briga, ali pisati o varnicama posle toliko god braka... bas smesno. Da vidimo samo brak u kom postoje varnice, a da su toliko zajedno. Nema sanse. Brak nisu varnice, niti strast, vec nesto mnogo vise.

    Odgovori
  2. Cuj, nije vise bilo varnica! Pa varnice nestanu posle 6 meseci! Kakve varnice!? Ne zasniva se brak samo na varnicama! Sta vise, varnice su na poslednjem mestu u braku. Brak je mnogo, mnogo vise od leptirica u stomaku!

    Odgovori
  3. Baš tako, posle 40 godina braka, laže svako ko kaže da postoje "varnice", ali obostrano poštovanje, odanost, zajednički potomci i dr. tekovine, valjda su osnov za zajednički život do kraja. Ipak, ni prvi, ni poslednji.

    Odgovori

Ostavite komentar