Komentari na vest "OVO je razlog razvoda Momčila Bajagića Bajage: Evo zašto je došlo do KRAHA braka nakon 33 godine" (7)

Ostavite komentar

 1. Smesno, ako je to razlog, a verujem da nije. Uostalom, koga briga, ali pisati o varnicama posle toliko god braka... bas smesno. Da vidimo samo brak u kom postoje varnice, a da su toliko zajedno. Nema sanse. Brak nisu varnice, niti strast, vec nesto mnogo vise.

  Odgovori
 2. Cuj, nije vise bilo varnica! Pa varnice nestanu posle 6 meseci! Kakve varnice!? Ne zasniva se brak samo na varnicama! Sta vise, varnice su na poslednjem mestu u braku. Brak je mnogo, mnogo vise od leptirica u stomaku!

  Odgovori
 3. Baš tako, posle 40 godina braka, laže svako ko kaže da postoje "varnice", ali obostrano poštovanje, odanost, zajednički potomci i dr. tekovine, valjda su osnov za zajednički život do kraja. Ipak, ni prvi, ni poslednji.

  Odgovori
 4. Мисли да ће да му варничи на другом месту, ал у тим годинама тешко да ће да буде.

  Odgovori
 5. Кад се деда помами,тако то бива...Уместо да се брак духовно негује,сад кад треба унучад да стигну,они причају о варницама.Превише филмова...

  Odgovori
 6. Ja znam da je on ostavio i Srbiju. I to ne sporazumno nego jednostrano.uzeo je hrvatsko državljanstvo.Srbija njega nije ostavila. Bora čorba je komentarisao:sada će imati problema Srbima dokaže da je srbin, a hrvatima da je njihov. Šta je tu žena od preko 6 banke? Kad su ove mlađe jevtinije.

  Odgovori