Hrvat OBJASNIO čije je Kosovo: Pomenuo cara Dušana i Stefana Nemanju, snimak ZAPALIO mreže (VIDEO)

Reči ovog Hrvata odjeknule su društvenom mrežom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Na Tviteru je objavljen video snimak jednog Hrvata, koji je oštro reagovao na sraman komentar o Kosovu i Metohiji, koji glasi “živela Kosovo republika”.

Naime, on je počeo da nabraja imena svih Nemanjića, koji su ostavili svoj trag na ovom tlu, te upitao, da li se na to Kosovo misli, kada se pogrndno kaže kako ono ne treba da pripada Srbiji.

– Pošto sam bio “neinformisan” i nisam znao koja je to republika, pa sam išao malo da proverim. Sad me zanima, je l’ to mislite na ono Kosovo s kojeg potiču vladari po imenima Nemanja, Stracimir, Miroslav, Stefan, Vukan, pa recimo Sveti Sava, tada Rastko Nemanjić, možda Radoslav, Milutin, Dragutin, Dušan, ili Lazar? Je l’ to ono Kosovo gde su manastiri Visoki Dečani, Gračanica, manastir u Pećkoj Patrijaršiji, je l’ na to Kosovo mislite? – upitao je ovaj Hrvat, čije su reči odjeknule društvenom mrežom.

– Koji su vam vladari vladali na tom Kosovu, koje spomenike imate?  dodao je, upitavši one koji su ostavili gorepomenuti komentar.

@frankyecrash Replying to @tonnnii.5 #kosovo #kosovojesrbija #srbija #hrvatska #bosna #crnagora #makedonija #slovenija ♬ Lazarica – Uros Zivkovic

Ovaj gest oduševio je čitavu srpsku javnost.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Драги, непоззнати, златоусти синко,нека Ти Господ подари челично здравље, и сву срећу овога света! Хвала Ти до неба, и назад! Космет је српски, и тако ће остати за сва времена. Зла бивају, зла пролазе, а српска света земља никада неће бити поклоњена

    Odgovori

Ostavite komentar