Dva labradora postala hit u vreme korone, potez njihovog vlasnika nasmejao je svet (VIDEO)

Snimak ima više od 17 miliona pregleda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@MrAndrewCotter printscreen

Sportski komentator BBC-a, Endru Koter, koji tokom pandemije koronavirusa, nema posla, kako ne bi izgubio veštinu, ali i da bi se dobro zabavio, snimio je nekoliko situacija sa svoja dva labradora Olivom i Mabelom i počeo da “komentariše” njihovo “takmičenje”.

Njegov  prepoznatljiv glas koji su gledaoci navikli da čuju tokom prenosa Vimbldona i Olimpijade na BBC sportu, ovog puta je bio u sasvim drugačijoj ulozi.

Naime, prvi snimak koji komentariše kako se dva psa bore oko gumene koske, pogledan je više od tri miliona puta za manje od pet sati, piše Gardijan. Do sada već ima više od 17 miliona pregleda.

“Dakle, poslednji je minut i ​​Oliv ima posed. Međutim, Mabel koristi svoju snagu, pojačava intenzitet. Oliv ipak zadržava loptu još neko vreme snažno. Međutim, njen stisak labavi labavi i počinje da liže igračku po dužini. Ispostavilo se da je to bio trenutak pada. Sa stalnim fokusom, strpljenjem i čistom verom, Mabel otima igračku i osvaja titulu odličnog psa”, prenosio je Koter tvrdim škotskim naglaskom igranje svojih ljubimaca.

Ovde se komentator nije zaustavio. “Sportsko nadmetanje” Mabela i Olive se nastavilo na oduševljenje milionskog auditorijuma. Ovog puta takmičili su se u verovatno njihovoj omiljenoj igri, čišćenju hrane iz činije.

Oliva je ovaj put pobedila, ali kako je Koter rekao, takmičenje je bilo neragularno jer nije spustio činije u isto vreme, zbog čega je Oliva povratila titulu zvezde u usponu kada se radi o ovoj disciplini.

O ovom zabavljanju sa svojim ljubimcima, on je za britanski Telegraf rekao da mu sport i posao jako nedostaju, zbog čega gleda da se na ovaj način drži u formi, te i da se zabavi u karantinu.

“Popularnost snimaka samo pokazuje koliko nam svima nedostaje sport i ono što nazivamo„ normalan život. Verujem da će se, kada se sport vrati, doći do velikog izliva emocija i da to neće biti gotovo cinično kao ranije. Nadam se da će to biti uskoro, jer sam nezaposlen”, zaključio je na kraju.

VELIKO SRPSKO SRCE! Ovom donacijom Novak je oduševio opustošenu Italiju!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar