Zorica Brunclik o momentu za pamćenje: OVAJ gest na koncetu ju je GANUO, nije mogla da zadrži SUZE

Zorica Brunclnk nekoliko dana nakon koncerta ne može da obuzda emocije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Z a svoj rođendan, Zorica Brunclik je održala spektakularan koncert na beogradskom Tašmajdanu pred 14.000 gledalaca, čime je potukla sve rekorde posećenosti ovog stadiona.

Dok se utisci sa ovog nastupa još uvek sumiraju, jedna od najvećih zvezda narodne muzike u razgovoru za Objektiv navodi reakcije njenih fanova koji su je posebno ganuli, a komentariše i razvod Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Jesu li se slegli utisci?

– Nisu. Informacija jedna drugu sustiže. Sada sa Kemišem gledam društvene mreže i prvo čitamo utiske ljudi koji su bili tamo. Najbolje mogu da ih oslikam primerima koji su mene ganuli. Pošto smo putovali sutradan za Beč jer smo imali ranije zakazan nastup, jedan od utisaka je bio: „Zoko, mene je moje zlato zaprosilo da brojimo zvezde do kraja života na vašem koncertu.” Ja sam se zarozala, u stvari, svi u kolima smo se zarozali.

Kako svaki put nadmašite sebe i podignete standarde?

– Meni Miroljub postavlja te zadatke. Koncert je trajao četiri sata, a mi smo hteli da otpevamo još nekih deset pesama koje su bile u najužem izboru. Za sledeći koncert imam novu ideju, ali izneću je kada za to dođe vreme, da sve zadovoljimo.

Foto: NKostic

Da li vam je nedostajao neko od kolega?

– Svi koji su trebali da budu te večeri bili su tu.

Bilo je kolega koji nisu nastupali, ali bili su na vašem koncertu?

– Moram da pohvalim svoju koleginicu Zoricu Marković, koja je rekla da sam ja vratila narodnu muziku u Beograd. To je divno čuti, ali ako malo bolje razmislite, to zaista i jeste tako, jer narodna muzika nikada nije ni imala neko svoje mesto koje joj pripada u Beogradu.

Deo koncerta je izgledao kao hit parada, da li vam to nedostaje?

– Šta bi sada trebalo da kažem. Pa da, naravno, kako da ne nedostaje, ali mi smo tu najnemoćniji. Mora da postoji interes da neko kaže: „Sada ću da napravim pesmu leta sa pevačima koje nam je pokazala Zorica ovog puta ili prošli put u Areni”. Ja sam ovo imala i u Sava centru. Ne postoji interes, nekako se svi stide. Ali ja se ne dam. Stojim na braniku narodne muzike. Živela narodna muzika!

Emocije su vam ipak izazvale suze?

– Rekla sam da neću plakati i, čim sam to izjavila, suze su same krenule. To su bile suze radosnice, adrenalin je bio suviše jak baš zbog toga što sam dve godine želela da napravim koncert, a morali smo da ga odlažemo iz raznih razloga. Na kraju sam izgubila svaku nadu da će se uopšte održati. Kada se Miroljub dogovorio sa Banetom Obradovićem da održim koncert 29. juna, na svoj rođendan, rekla sam nonšalantno „dobro”. Ipak se održao 28. juna, jer je morao da se pomeri iz tehničkih razloga.

Kako komentarišete razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića?

– Ne komentarišem ga uopšte. Žena ima svoj život, ima pravo. Ja sam se udavala triput, što se ne bi i ona treći put udala. Molim lepo, neka ide život.

OVAJ I MNOGE DRUGE  TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA. 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar