Muž spalio CRKVU zbog supruge: Nije mogao više da trpi šta je tamo RADILA (VIDEO)

Pao mu je mrak na oči jer je stalno poklanjala sav njihov novac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen kp.ru

Jednom ogorčenom Rusu se smučilo da gleda kako njegova supruga donira porodični novac lokalnoj crkvi, pa je spalio bogomolju.

Ujutru 26. juna izbio je požar u crkvi Svetog Vasilija Velikog u selu Pargolovo, u okrugu Sankt Peterburg. Vatra je brzo zahvatila drveni krov i zidove zgrade, a verovatno bi čitava građevina izgorela pre dolaska vatrogasaca, da parohijani nisu sami ugasili vatru. Ipak, šteta je bila velika, a lokalne novine su objavile da su mnogi meštani sa suzama u očima gledali svoju svetinju. Ali ta tuga se brzo pretvorila u bes usmeren na čoveka odgovornog za paljevinu.

U početku su mnogi verovali da je požar posledica kratkog spoja zbog neispravnih električnih instalacija, a neki su čak verovali da je to znak od Boga da se izgradi veća, lepša crkva. Ali policiji nije trebalo dugo da pronađe pravog krivca, 36-godišnjeg meštanina koji je navodno odlučio da se osveti crkvi nakon što se posvađao sa svojom suprugom.

Otac četvoro dece se navodno svađao sa svojom suprugom, koja je često volontirala u crkvi, jer je stalno donirala sav njihov novac. Tako je u nedelju ujutro stavio kanister benzina u gepek, odvezao se do crkve, posuo zidove gorivom i nakon što se uverio da nema nikoga, zapalio vatru.

– Radio je non-stop, imaju četvoro dece, a žena mu radi u crkvi. Sve što bi zaradio, ona bi nosila u hram. Zbog toga su imali sukob. Shvatio je da će ili uraditi nešto svojoj ženi ili će zapaliti hram – piše Komsomolskaja pravda.

Čovek je izabrao ovo drugo, a pred policijom nikada nije negirao krivicu. On je čak tražio i pritvor zbog svog zločina, ali je sudija odlučio da ga vrati kući do izricanja presude. Možda zbog nedostatka krivičnog dosijea ili zbog četvoro dece, omraženi piroman je još uvek slobodan čovek.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (1)

  1. Sveštenici žive kao bubreg u loju, to mora neko da plati. Mnoge druge sekte ovo rade ljudima, pa što ne bi i ova?

    Odgovori

Ostavite komentar