Bizaran slučaj u Požegi: Mladić KOMŠIJI zagorčao život, onda je policija saznala zašto se DERE usred noći

Sada tinejdžer mora da plati 7.000 dinara kazne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Google

Osamnaestogodišnjak iz Hrvatske kojem je objavljeno samo ime Dominik, proglašen je krivim i osuđen zbog preglasnog igranja na kompjuteru u stanu. Mladić iz Požege mora da plati 450 kuna kazne (oko 7.000 dinara) i da podmiri 150 kuna (oko 2.340 dinara) sudskih troškova.

Portal Danica.hr prenosi presudu u kojoj stoji da je Dominik od 10. oktobra li do 10. decembra od 20 sati do ponoći “učestalo narušavao javni red i mir na način da je na trećem spratu u stanu stvarao buku i galamio, udarao predmetima po celom stanu”.

Prijavio ga je komšija imenovan samo kao Antun koji tokom noći nije mogao da spava, a sudija je zaključio kako mu se zbog toga “pogoršalo psihofizičko stanje”.

Dominik, koji je navodno nezaposlen i bez primanja, je navodno rekao da često igra video igre, a da tom prilikom koristi i mikrofon za komunikaciju sa prijateljima, i da zbog toga glasnije priča. Tvrdi i da mu se “zbog toga požalio sused iz stana ispod”, ali da se “niko od drugih stanara nije bunio”.

Predstavnik stanara pak tvrdi da mu je poznato da se Antun žalio, ali da nije čuo da se neko od drugih stanara žalio na buku i galamu iz Dominikovog stana.

– Antunova gospođa me je u dva navrata upozoravala da iz stana dolazi buka. Jednom mi je to rekla na stepeništu, a drugi put je došla kod mene u stan. Ja sam nakon par minuta prošao kroz zgradu i nisam čuo buku. U zgradi je 47 stanova i svi stanari moraju da se na to naviknu – ispričao je kućepazitelj.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar