ŠOK! Obrt u slučaju SILOVANJA devojčice iz Bajmoka: Oglasila se preko Fejsbuka (FOTO)

Navodna žrtva gnusnog zločina za koju je Jurić objavio da je hospitalizovana, odbacila je njegove tvrdnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna objava na Instagram storiju Igora Jurića, direktora Centra za nestalu i zlostavljanu decu, podigla je juče na noge čitavu Srbiju.

Čovek koji je doživeo nemerljivu ličnu tragediju, obelodanio je da se dogodio strašan slučaj zlostavljana jedne devojčice u Bajmoku. Čim su novinari zagrebali po površini ovog slučaja, stigao je demanti od devojke koja je navodno pretrpela to zlostavljanje.

Navodna žrtva gnusnog zločina za koju je Jurić objavio da je hospitalizovana i da moli sve koji znaju nešto da se jave njegovoj organizaciji kako delo ne bi prošlo nekažnjeno, kategorički je odbacila njegove tvrdnje.

Foto: Facebook

Između ostalog, ona je u svojoj objavi na Fejsbuku spomenula i dvoje ljudi za koje tvrdi da trpe strašne napade, jer je, kako kaže, „neko prosuo priču da ih je njihov sin silovao”.

REČI OCA „OZNAČENOG” MOMKA

Otac momka o kome ova devojka priča kao o osobi kojoj je pripisano njeno „silovanje”, za razliku od Igora Jurića, pristao je da govori za Objektiv.

– Devojka nije maloletna kako je napisano, već ima 20 godina, a u celu priču je upleten moj maloletni sin od 14 i po godina. Ako postoji njegova krivica, onda će i da odgovara. Nemam nameru da ga skrivam. Ta devojka zna šta se dogodilo, a moja porodica je stavljena na stub srama – navodi S. M., otac momka koji je navodno počinio ovaj gnusni zločin.

Kako nam objašnjava, devojka koja je navodno silovana radi u njegovom lokalu.

– U nedelju uveče je u lokalu ostalo pet mlađih radnika posle radnog vremena. Dobili su bakšiš i hteli su da popiju po koje piće. Predao sam sve snimke policiji. Na njima se vidi kako ta devojka sedi u krilu mog sina i da se ljube, a zatim odlaze u toalet. Na snimcima se ne vidi da u toalet ne ulaze pod prisilom. Sumnjam da im je nešto sipano u piće. Pili su iz iste flaše, a teško mi je da poverujem da je devojka od 20 godina imala nagon ka dečaku od 14 – navodi naš sagovornik.

AKO TI JE NEŠTO URADIO, ON JE MANIJAK

Ovaj otac šestoro dece tvrdi da njegov sin ima traume, a do detalja je opisao i razgovor sa devojkom.

Foto: Instagram

– Rekao sam joj: „Sine, ako ti je nešto uradio, moraš reći. Ako te je povredio, onda je on manijak i mora da odgovara, a ja moram da ga vodim da se leči.”

Razgovarao sam i sa njenom majkom. Saznao sam da je ona tog dana dobila menstruaciju, a od njenih bližnjih i da je ranijih godina imala problema sa odlivima – dodaje ovaj čovek.

Kako kaže, obavio je razgovor i sa Igorom Jurićem.

– Prvo me je napadao, da bi na kraju, kada sam mu sve rekao i objasnio, dobio izvinjenje od njega. Rekao je da će popraviti situaciju. Rekao sam mu i da znam da devojka ima ginekološki nalaz iz bolnice da ima nekih povreda – zaključio je S. ispovest za Objektiv.

Piše: Aleksa Momčilović

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. JUN

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar