Kako vas više nije sramota da stalno ponavljate laži i da se pravite naivni?!

Mržnja tajkunskih medija ne poznaje granice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Bolesni napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u režiji tajkunskih medija prevršili su svaku meru koju pristojan čovek može da razume. Zaslepljeni mržnjom poslednjih dana su se ustremili na predsednikovog starijeg sina, Danila Vučića, pa je tako u listu “Danas” objavljen je tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović.

U pomenutom tekstu se ponovo iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina, a ovaj medij pravi paralelu sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara. Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao. Detaljnije pročitajte klikom OVDE.

Ipak, najsramnije od svega je što tajkunski mediji besomučno lažu da ne napadaju porodicu predsednika Vučića, uprkos činjenici da je na portalu Nova S za samo dve godine postojanja objavljeno čak 85 tekstova u kojima je bio tema ili je samo pomenut (tagovan) Danilo Vučić, dok je izbrojano ukupno 89 tekstova u kojima se pominje brat srpskog predsednika Andrej Vučić.

Da laž nije strana ni njihovim kolegama sa N1 najbolje pokazuje činjenica da je novinarka televizije N1 na današnjoj konferenciji nakon otvaranja sektora B5 obilaznice oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica, pitala predsednika kada je to pomenuti medij napadao članove njegove porodice.

Od predsednika su, kao i uvek, dobili jasan i pristojan odgovor:

– Što se tiče napada na mog sina, šta da vam kažem, više govore o sebi pošto ga “ne napadaju” više ni za šta. Kako su rekli, ja diskriminišem Novu S, N1. Diskriminišem ih tako što im svaki dan odgovaram na pitanje. Napadali su mnogo puta. Sad da li je Nova S ili N1, vlasnik je isti – kazao je on i dodao:

– Video sam mog sina na slici sa kriminalcima i ubicama, to mogu da vam dostavim kad god hoćete, to ću da uradim. Samo to da kažem, a da ne govorim o bezbrojnim prilozima. Ako vi kažete da nije, hvala vam, jer će celokupna javnost moći da se uveri u to koliko danas – rekao je Vučić.

Da bahatost tajkunskih medija ne poznaje granice najbolje pokazuje i činjenica da je na portalu N1 i danas objavljen tekst sa naslovom “Vukašin Obradović: Danila Vučića zloupotrebljava jedino njegov otac”.

Nakon svega, ostaje nam jedino da pitamo ekipu sa tajkunskih medija: Kako vas više nije sramota da stalno ponavljate laži i da se pravite naivni?!

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar