Tajkunski medij i SNS otpad nemaju ni stida ni obraza: Opet LAŽU da ne napadaju Vučićevu porodicu (FOTO)

Na njihovu nesreću, savremeni svet i savremeni posao portala ostavljaju digitalne tragove svuda i za sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Marko Stosic, Printscreen

Nakon “političkog udvaranja” između  tajkunskog portala “Nova S” i Zorane Mihajlović, pomenuti mediji ne prestaje da sve više ogoljuje istinu o sebi, onu o tome da beskrupulozno lažu svakodnevno.

Pored toga što rade intervjue sa političarima sa kojima dele slične i iste interesne sfere pod uticajem stranaca. “Nova” je pokazala da nemaju ni stida, ni obraza, pa lažu i o lako proverljivim činjenicama. Nakon njihovog intervjua sa Mihajlovićevom, i nakon što je Srpska napredna stranka, pa i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da ne razume kako neko, sa kim deli stranačke boje, može da uradi intervju na mediju kao što je “Nova S”, čiji su on i njegova porodica stalna meta brutalnih laži, sa istog medija rečeno je kako “Vučiću porodicu nikada nisu pominjali”.

Novinar “Nove” napisao je kolumnu zbog reči premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je ceo slučaj njihovog intervjua sa Zoranom Mihajlovićem prokomentarisala rečima: “Prosto nije fer prema onome kome taj medij najgore govori svaki dan. Ja ću pokrenuti to pitanje pred strankom. I mislim da neke stvari jesu crvene linije i nekako nisu ljudske.

– Zlokobna pretnja Ane Brnabić da je „neljudski“ što je ministarka Mihajlović govorila za list „koji najgore piše o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. – napisao je sramno novinar “Nove” i izrekao laž:

“Vučiću porodicu nikada nismo pominjali. To je lako proveriti. Znači, premijerka laže, laže skoro ko Vučić.”

Na njihovu nesreću, savremeni svet i posao portala ostavljaju digitalne tragove svuda i za sve. Tako lako možemo i proveriti tvrdnju novinara sa “Nove S”, koji je napisao famoznu rečenicu i laž kako Vučićeva porodica nikada nije pominjana na tom mediju.

Kada se na njihovom sajtu ukuca tag sa imenom sina Aleksandra Vučića, Danila, izlaze čak 85 priloga vezanih za njega. Takođe, tag sa imenom predsednikovog brata, Andreja Vučića, pojavljuje se u 89 vesti.

Možda kolega sa “Nove S” ne zna za pojam taga, pa se nije setio da sam proveri šta je njegova kuća radila i pisala. Ovako, pokazao je da i medijska kuća kojoj on pripada, ali i on sam beskrupulozno lažu.

U svojim neistinitim tvrdnjama, ostavili su prostor, po njima dobro oprobanom receptu, te napisali kako “Ana Brnabić laže koliko i Vučić”. Naravno, i ovo su uradili bez iti jednog argumenta i dokaza.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Пси лају, ветар носи. до Вучића не доноси! Државо, позатварај те смрдљиве рупетине лажи, опаке мржње, паклене зависти према напретку Србије, према најбољем, под чијом палицом Србија расте и пролепшава се, из дана у дан, из часа у час!!

    Odgovori
  2. Bilo bi već krajnje vreme da mediji koji beskrupulozno lažu, koji su uhvaćeni u laži, a ovi tajkunski bivaju svakodnevno ulovljeni u lažima, da počnu da snose odgovornost za svaku od tih izgovorenih i napisanih laži!

    Odgovori

Ostavite komentar