TAJKUNSKI mediji nastavljaju sa NAPADIMA na porodicu predsednika: Danilo Vučić na udaru lista “Danas”

Ovim su potvrdili da njihova mržnja zaista ne poznaje granice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

U tajkunskom listu “Danas” objavljen je tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović i u kome je po ko zna koji put napadnut sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić.

U pomenutom tekstu se ponovo iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina, a ovaj medij pravi paralelu sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara.

Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao.

Ipak, na kraju teksta se nalazi rečenica koja je pokazala da tajkunski mediji zaista nemaju srama: “Danila Vučića medijski zloupotrebljava, i to u političke svrhe, jedino njegov otac i niko drugi”.

Ovim su potvrdili da njihova mržnja zaista ne poznaje granice, pa da se tako ne libe da iznesu potpuno sumanute laži na račun predsednika i njegove porodice. Naravno, građanima je jasno da je cilj tajkunskih medija da preko porodice zapravo udare na predsednika Vučića, jer im smeta jaka i uspešna Srbija koju je stvorio.

Podsetimo, napadi na porodicu predsednika Vučića nisu retkost koja se viđa u medijima bliskim opoziciji. Tako je za samo dve godine postojanja portal Nova S objavio čak 85 tekstova na kojima je tagovan Danilo Vučić. Detaljnije čitajte klikom OVDE.

Takođe, isti medij objavio je i sraman video, gde su na istoj fotografiji Danila i Andreja Vučića, kao i predsednika Vučića na fotografiji stavili pored ubica.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ko jos cita takve novine.Danilo je dete, momak, poput sve nase dece i tako ga treba posmatrati.Deca su nasa sa svim svojim manama i vrlinama i trebamo im omoguciti da zdravo i bez medijske pompe odrastaju sa zeljom da postanu dobri ljudi.Danilo uvek si dobrodosao u moju porodicu, a sta ovi pisu to se oni ogledalu obracaju svakog jutra u svom kupatilu.

    Odgovori

Ostavite komentar