Sedeli na HAUBI, pa se ZAKUCALI u ogradu: Mladić (24) poginuo u BIZARNOJ saobraćajki (VIDEO)

Alko-testom je utvrđeno da je devojka koja je upravljala vozilom u krvi imala alkohola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Jedan 24-godišnji mladić je poginuo, a 22-godišnja devojka teško je povređena juče u ranim jutarnjim satima u bizarnoj saobraćajnoj nesreći u Mariboru, koja je podsećala na scene iz nekog holivudskog filma.

Kako prenosi novinska agencija STA, u trenucima pre nesreće njih dvoje su sedeli na haubi automobila koji je jurio ulicama Maribora i držali se krov vozila.

U jednom trenutku, 22-godišnja devojka koja je bila za volanom izgubila je kontrolu nad automobilom kada je trebalo da skrene desno, pa je vozilo udarilo u jednu ogradu, a dvoje se našlo na zemlji.

Od zadobijenih povreda, mladić je preminuo u bolnici, dok je devojka koja se sa njim vozila na haubi teško povređena i nalazi se u bolnici, saopštila je mariborska policija.

Alko-testom je utvrđeno da je devojka koja je upravljala vozilom u krvi imala nivo alkohola koji je nešto iznad dozvoljenog za iskusne vozače, iako je, kao mlad vožac, po zakonu morala da ima nula promila alkohola u krvi.

Protiv nje će biti podneta krivična prijava.

Uz sve to, nedugo posle udesa na mestu nesreće su se pojavila dva mladića i upustila se u raspravu sa policijom.

Kako navodi agencija, obojica su bila u alkoholisanom stanju, pa su noć proveli u zatvoru.

Policija je utvrdila da su svi umešani u slučaj pre nesreće zajedno pili alkohol nedaleko od mesta događaja, a sleduju im novčane kazne zbog kršenja naredbe o zabrani kretanja i okupljanja na javnom mestu tokom epidemije korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar