BURNO kod Ražnatovića: Ceca brani ćerki da se UDA, a za Bogdanu je drugačije rekla (FOTO)

Imaj, ćero, svoje parče hleba, a brak ti neće pobeći, navodno je Ceca posavetovala Anastasiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic, E-Stock

Anastasija Ražnatović više od dva meseca uživa u ljubavi sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljem, a mladi par je toliko zaljubljen da se pominje i venčanje.

Naime, Nemanja je iznajmio luksuzan stan u Beogradu na vodi kako bi svaki trenutak provodio sa svojom izabranicom.

Potencijalnog zeta je upoznala i Anastasijina majka Ceca Ražnatović koja je oduševljena zbog toga kakvog je momka izabrala njena ćerka , ali ju je ipak savetovala da se još ne venčava “jer je previše mlada”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije ti pametno da se udaješ tako mlada! Nemanja je divan, ne mogu nijednu ružnu reč da kažem o njemu, ali nemoj da žuriš sa brakom. Treba prvo da gradiš karijeru, a kako ćeš to uspeti ako živiš u Španiji?! Imaj, ćero, svoje parče hleba, a brak ti neće pobeći – otkrio je izvor šta je Ceca rekla svojoj 24-godišnjoj ćerki.

Međutim, kada je o Cecicom sinu reč pevačica je aminovala njegovo venčanje sa tada dvadesettrogodišnjom Bogdanom Rodić iako je u trenutku venčanja Veljko bio godinu dana mlađi nego što je Anastasija danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

– Nisam imala vremena da pomognem u spremanju tog posebnog dana za Bogdanu, ali su sve to svršeno organizovale njene sestre, drugarice, kuma i Anastasija. Bila sam pozvana, ali nisam mogla da odem. Iskreno, još i ne znam kako su se devojke provele jer nijedna nije stigla da mi ispriča. Ja sam zauzeta po čitav dan jer samo razmišljam o svadbi i sada pomažem Veljku oko spremanja njegove momačke večeri koja će biti održana u nedelju. Baš nam je turbo tempo, pogotovo što se budim u šest ujutru, a kasno odlazim na spavanje budući da uveče imam nastupe – rekla je uzbuđeno Ceca 2019. pred Veljkovo venčanje i dodala da je snajku Bogdanu prihvatila od prvog trenutka kada je započela vezu sa njenim sinom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Providnoooo, i ooopeeet o tome, pa ko je to i zaprosio,pa nije niko i mama ne mora da brine da li ce cerka zavrsiti fakultet i zaposliti se. Posebno kada se to ona udala i zasto savetuje cerku drugacije, nema hleba a ona je kao imala . Smesno.

    Odgovori

Ostavite komentar