Anastasija i Nemanja se ne razdvajaju: Otkriveno koliko fudbaler plaća IZNAJMLJIVANJE luksuznog stana

Otkriveni svi detalji boravka slavnog para u prestižnom beogradskom kvartu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ljubavna priča pevačice Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelja sve više i više intrigira domaću javnost, pa se tako svakodnevno u medijima pojavljuju nove informacije o ovom paru koji je zajedno tek dva i po meseca.

Proslava 24. rođendana ćerke Svetlane Cece Ražnatović bila je povod da fudbaler sa rođenim bratom Dragim, sestrom Vanjom i majkom Oliverom poseti srpsku prestonicu i upozna najbližu porodicu i prijatelje svoje devojke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nemanja je odlučio da, umesto u hotelu, za vreme svog boravka u Beogradu borave u luksuznom stanu u naselju Beograd na vodi, koji je iznajmio po principu stan na dan. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se zgrada u kojoj trenutno borave nalazi tačno prekoputa zgrade u kojoj svoj stan ima Cecina kuma Violeta Viki Miljković.

Za iznajmljivanje ovakvog stana, prema informacijama sa sajtova agencija za nekretnine, potrebno je dnevno izdvojiti između 70 i 170 evra.

– Nemanju viđam svakodnevno otkad je došao iz Španije. Deluje kao fin i kulturan mladić, uvek se fino javi. Stalno je s nekim momkom koji jako liči na njega, posle sam video da mu je to rođeni brat. Deluju baš blisko. Ja inače na to ne obraćam pažnju, ovde dolazi i prolazi gomila poznatih, ali on mi je ostao baš upečatljiv. Koliko sam čuo od kolega, on je ovde u zgradi iznajmio stan na nedelju dana, ali on to može i da produži ako bude bilo potrebe. Ovde u zgradi se mnogi stanovi tako izdaju, neki su i odavno prodati, ali, kao što i sami vidite, radovi su još u toku, te će neki tek biti prodati. Možda baš jedan od njih kupi i Nemanja. Video sam ga da je s bratom i nekom gospođom bio u jednoj od agencija koje se bave nekretninama tu u kraju, moguće da je išao da se raspita nešto o kupovini. Njemu to ne bi bio veliki izdatak – ispričao je jedan čovek zadužen za održavanje zgrade u kojoj boravi Gudelj za pomenut medij.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. ne odvajaju se na fotomontayama, to je sve sarena laza, samoreklamerstvo,nista to nije tacno i jako su providni, slikali bi se oni neperestano da je tako , nego smislja ponesto da bi pisali o njoj, a sta bi drugo moglo da se pise

    Odgovori

Ostavite komentar