Anastasija od Gudelja dobila POKLON vredan 12.000 evra: U njemu će uživati ZAJEDNO

Reprezentativac Srbije je priredio Cecinoj naslednici nekoliko iznenađenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Anastasija Ražnatović velikom žurkom proslavila je 24. rođendan na kome je ugostila stotinak zvanica.

Najcveseliji među njima bili su njena majka Ceca, brat Veljko ali i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno zbog rođendana doputovao iz Sevilje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Slavljenica je od dečka dobila nekoliko vrednih poklona, među kojima je luksuzni odmor na Ibici, na koji idu zajedno nakon njegovih reprezentativnih ativnosti.

– Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini – priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je Gudelj oduševio svoju devojku, ali i buduću taštu – piše Informer.

– Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo “Volim te”! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem, ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag. Svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj ozvaničili su vezu sredinom aprila a tokom proslave rođendana “pao” je i prvi javni poljubac pevačice i fudbalera, koji ne kriju koliko su zaljubljeni.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar