Jovana Jeremić UHVAĆENA sa novim dečkom: Voditeljka viđena s partnerom u SPA centru, a evo šta ona kaže

Ko je osvojio srce voditeljke jutarnjeg programa?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin

Jovana Jeremić razvela se pre dva meseca od supruga Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerku Leu. Iako je ovaj period za nju bio vrlo težak, voditeljka je nastavila dalje, a nedavno je našla novog dečka, s kojim uživa u ljubavi.

Naime, navodno je u pitanju je muškarac nekoliko godina stariji od nje, a iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana. Tako su se i upoznali, na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu. Između njih su odmah sevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu. Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su i otputovali zajedno u Budimpeštu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Grlili se, ljubili i mazili

Nedavno su viđeni i u jednom spa-centru u naselju Medaković, gde su navodno bili vrlo prisni. Kako izvor, koji se zatekao na istom mestu na kom i ljubavni par, kaže – Jovana i njen dečko su se sve vreme grlili, ljubili i mazili.

– Nije bila gužva tog dana u spa-centru, iako je bio vikend, bilo je nekoliko ljudi, a tu su se našli i Jovana i njen dečko. Mladić je malo stariji od nje, pristojno izgleda, a delovalo je da je baš zaljubljen u nju. Nisu se odvajali, a prisutnima su bili glavna atrakcija, svi su ih gledali – kaže izvor i dodaje da se oni nisu obazirali na to.

– Jovana se ponašala potpuno prirodno, kao da nije javna ličnost. Bila je jako prisna s dečkom, on ju je grlio i mazio sve vreme, ljubili su se u džakuziju… Bilo je veoma interesantno – kaže kroz smeh sagovornik.

Ovim povodom je kontaktirana i Jovana, koja nije negirala da se našla u spa-centru, ali nije želela da priča o dečku.

Foto: Printscreen/RTV Pink

 

Tajanstvena

– O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni. Kad budem rešila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkriću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, komentara vezano za privatni život neće biti, sigurno ih neću davati. Ljubim vas – rekla je Jovana.

Podsetimo, Jeremićka je nedavno priznala da će se opet udati, ali ne uskoro kako je i sama naglasila.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Kurir

Komentari (4)

Ostavite komentar