Frka oko Konstraktinog KOSTIMA za Evroviziju: Bez OVOGA ne ide u Torino, a proizvodi se samo u Hrvatskoj

To će biti sastavni deo njenog kostima za evrovizijski nastup

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Srpska predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, obavila je poslednju probu u Beogradu pred odlazak u Torino.

Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa Radio televizije Srbije, otkrila je emisiji “Beogradska hronika” da je naša predstavnica Konstrakta imala malih poteškoća oko kostima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako je ispričala, problem je nastao onog momenta kada je kostimografkinja tražila borosane koje se proizvode u Hrvatskoj, a kojih nema u prodaji u Srbiji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tada je organizovana prava potraga za tom obućom, a prvi se “pri ruci” našao glumac Dejan Aćimović.

– Nakon završene generalne probe kostimografkinja Ivana je došla sa odlukom da Konstrakta nosi borosane. Međutim, problem je nastao što nismo imali rezervne. Kada idete na takvo takmičenje imate deset proba u kostimima. Ti kostimi se isprljaju, naročito bele borosane. I sada, pitam ja njih imamo li rezervne borosane, kažu nemamo. Ja opet pitam, ima li u Srbiji gde da se kupi, kažu nema proizvode se u Borovu. Ja pitam gde ima, kažu ima u Zagrebu. Kako ćemo, šta ćemo, zovemo glumca Dejana Aćimovića i zamolimo za pomoć – rekla je Olivera i objasnila da će borosane stići u Beograd zahvaljujući uglednom Hrvatskom reditelju Zrinku Ogresti.

Foto: Tamara Trajkovic

– Njegova žena Dijana je otrčala da kupi i predala ih reditelju Zrinku Ogresti koji će ih doneti u Beograd. Zrinko Ogresta ima premijeru filma ovde i on će borosane doneti u Beograd da bi ih Konstrakta ponela u Torino. To će biti srećne borosane – rekla je Olivera.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar