Ukrajinka napala finalistu Serbia opena, Hrvatica joj zapušila usta jednom za svagda! (FOTO)

Poželeće da ništa nije rekla, nije ni smela više da se oglašava posle ovog "šamara" iz našeg komšiluka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Hrvatska teniserka Dona Vekić i Ukrajinka Lesja Curenko imale ušle su u raspravu zbog finaliste Serbia opena – ruskog tenisera Andreja Rubljova. Velika prašina podigla se u teniskoj javnosti zbog sporne odluke Vimbldona da zabrani učešće na turniru ruskim i beloruskim teniserima.

Ruski teniser Andrej Rubljov je tim povodom iz Beograda poslao oštru poruku. Rus je istakao da nije politički opredeljen, da ne prati dešavanja u Rusiji i Ukrajini i da je maksimalno posvećen tenisu. On je javno ponudio da sav novac od nagrade na Vimbldonu pokloni humanitarnim organizacijama, porodicama i deci u Ukrajini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegova izjava razbesnela je ukrajinsku teniserku, pomenutu Curenkovu, koja je po svaku cenu nedužnog momka pokušala da uvuče u “ratno blato”.

– Tog čoveka ne zanima šta se dešava u njegovoj zemlji. Uopšte. Ne zanima ga ni šta se dešava u susednoj zemlji. Impresivno. Kakva razlika između naših država i naroda, dugo to nisam primetila. Tako mi je žao. Bila sam slepa – napisala je Ukrajinka.

Foto: Aaron Gilbert/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Usledio je žestok odgovor hrvatske teniserke Done Vekić.

– Zato je ponudio da novac od nagrade sa turnira donira Ukrajini – poručila je Hrvatica.

Nakon odgovora Hrvatice, Ukrajinka se više nije oglašavala.

Što bi rekla ona čuvena srpska filmska replika: “Ćutimo, a?”

Podsetimo, Rubljov je izborio plasman u finale Serbia opena i za trofej će se boriti protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića (14.00).

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Rubljov treba novac da pokloni svom narodu u Dombasu, jer Ukrajuncima nista ne fali.Samo oni znaju zasto su pobegli iz podrucija u kojima se nista ne desava. Ako vec zeli, naravno!

    Odgovori

Ostavite komentar