Dejan Stanković ZAPUŠIO USTA SVIMA koji ga prozivaju! JA POMAŽEM, BAŠ ME BRIGA što mnogi misle da je reklama!

Trener Crvene zvezde istakao je da ništa nije preče od ljudskog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-stock/Stanislav Nedelja

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pričao je o donaciji koju je dao Srbiji, a istovremeno odgovorio na komentare, one negativne koje je kasnije dobio.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Moja supruga Ana je u Milanu sa sinom Filipom, dok sam ja u Beogradu sa Aleksandrom i Stefanom, najmlađim i najstarijim sinom. Svi smo u redu, ali brinem se, kakve se stvari događaju u Lombardiji. Inicijativa se uvek mora preduzimati. Neki možda misle da je to samo reklama, ali nije me briga. Znam šta sam sa svojom porodicom učinio za svoju zemlju. Treba svako ko može da pomogne, da spasimo živote, šta god da je potrebno. Donirao sam respiratore za intenzivnu negu srpskim bolnicama, nadam se da će pomoći”, rekao je Stanković za italijansku “Republiku”.

Foto/E-stock/Stanislav Nedelja

Bivši fudbaler, sada trener, istakao je da ništa nije preče od ljudskog života.

“Ja sam realista, sada ne govorimo o fudbalu. Ne želim da tim trenira, čak i kada bi me terali, rekao bih igračima da ostanu kod kuće. Ovu moramo shvatiti ozbiljno, vidim ljude koji i dalje ne shvataju ozbiljnost situacije. Morate biti hrabri, inteligenti, da slušate pravila i ne odustajete. Italija je moj drugi dom, osećam je kao deo sebe. Moramo voleti život, zato ostajemo kod kuće, da bismo zagrlili svoje najmilije”.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Non stop je u kontaktu saigrače iz Intera, sa kojim je proveo lepe dane i osvojio mnogo trofeja.

“Često razgovaram sa Materacijem, Kivuom i Zanetijem. Dajemo jedni drugima informacije o našim porodicama i svako od nas pomaže koliko može. Takođe, čujem se i sa Mihajlovićem, koji je kod kuće izolovan sa porodicom”, izjavio je Stanković.

LEO, KOJI SI CAR! Mesijevih Top 15: SRBIN MEĐU NJIMA! “Od nemogućeg pravi moguće!” (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar