Ovaj SOS za pastu je proglašen za najbolji na svetu: Košta 64 dinara i ima samo tri sastojka (RECEPT)

Recept čuvene italijanske kuvarice je veoma jednostavan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ko kaže da kuvanje mora da bude komplikovano?

Ako volite testeninu, paste su sigurno vaš broj jedan kada se radi o izboru jela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, da bi pasta valjala, ključan je dobar sos.

A tu svi imaju svoju dobitnu kombinaciju, što je i sasvim normalno jer uvek imajte u vidu da se ukusi razlikuju.

Ali, zanimljivo je da je jedan recept za sos izabran za najbolji na svetu.

Foto: Gregory Johnston / Alamy / Alamy / Profimedia

Njegova autorka je pokojna italijanska kuvarica Marsela Hazan, a njen recept iz 1992. godine je u anketi magazina “Delish” izabran za najbolji.

A potrebna su vam samo tri sastojka: konzervirani paradajz, crni luk i maslac (izdašna količina).

Priprema ne može biti jednostavnija:

Propržite crni luk u tiganju, dodate pelat i kada paradajz pusti tečnost, dodate maslac i uz stalno mešanje ostavite na vatri 45 minuta.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

Ostavite komentar

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!