OLAKŠANO DO NAKNADE ZA ZARADU: Porodilje mogu i elektronski da podnose zahteve!

Sem elektronski, zahtevi se, kao i do sada, mogu podneti tako što ćete doneti dokumentaciju i ostaviti je u tačno označene kutije ispred Sekretarijata za socijalnu zaštitu ili putem pošte

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Novac
Foto: Printscreen/Youtube

Sve porodilje u Beogradu od danas zahteve gradskom Sekretarijatu za socijalnu zaštitu mogu podneti i elektronskim putem.

Zahtevi se odnose na naknadu zarade za vreme porodiljskog odsustva, naknadu zarade za vreme posebne nege deteta i sve druge vrste zahteva koji su se do sada podnosili – roditeljski dodatak, dečji dodatak…

Kako je pojasnila gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, zahtevi se mogu poslati na mejl adresu [email protected].

“Sem elektronski, zahtevi se, kao i do sada, mogu podneti tako što ćete doneti dokumentaciju i ostaviti je u tačno označene kutije ispred Sekretarijata za socijalnu zaštitu ili putem pošte. Ali, od danas je porodiljama olakšano podnošenje zahteva i to mogu učiniti i elektronskim putem ”, rekla je Stanisavljević.

Za dodatne informacije, navela je, sekretarijat stoji na raspolaganju porodiljama koje se, kaže, mogu javiti i telefonskim putem za sve vrste pojašnjenja.

“Svi obrasci se nalaze na sajtu grada, tu je kompletno uputstvo na koji način sve te zahteve mogu da skeniraju o pošalju putem mejla”, dodala je Stanisavljević.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

MOLBA EPS-a: Očitajte sami STRUJU i dostavite podatke o stanju

 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar