Ovako je funkcionisala KRVAVA mreža Belivuk-Zvicer: Kobna VEZA pucnjave u Ukrajini i ubistva u Ritopeku

Milan Ljepoja iz Niša poznat je kao akter spektakularne pljačke u Dubaiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mup,Tanjug/Rade Prelic,E- stock

Kada je u Beogadu uhapšen Veljko Belivuk, ubrzo je otkriveno da je njegov šef bio Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana. Ispostavilo se da je Zvicer naredio neke od likvidacija koje su počinjene u kući strave u Ritopeku, a jedno od njih je i ubistvo “pink pantera” Milana Ljepoje.

Belivuk je po nalozima Zvicera sklanjao sve one koji su na neki način ugrozili njega lično ili poslove klana, piše Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon pokušaja ubistva u Ukrajini, kada mu je žena Tamara spasila život, Zvicer je dobio informaciju da iza organizacije tog atentata na njega stoji upravo Ljepoja, pa je naredio Belivuku da ga likvidira, što je ovaj i učinio po krvavom receptu ovog klana.

Namamljen u kuću strave

Kod kuće je ostavio mobilni telefon, pozvao je taksi i otišao u nepoznatom pravcu. Kući se više nije vratio. Njegova porodica ubrzo je počela da sumnja da je on ubijen.

Milan Ljepoja iz Niša poznat je kao akter spektakularne pljačke u Dubaiju, a svaki trag mu se izgubio početkom decembra 2020. godine kada je, kako je rekao supruzi, krenuo da kupi automobil.

– Imao je ugovoren sastanak oko kupovine novog vozila, tako je rekao supruzi. Onda je pozvao taksi, seo u njega i otišao, a kod kuće je ostavio mobilni telefon, koji je koristio za svakodnevni kontakt. Poneo je sa sobom takozvani specijal – mobilni koji služi za komunikaciju samo sa malim brojem ljudi. Od srede je i taj specijal nedostupan – rekao je izvor iz policije sredinom decembra, nedelju dana nakon što je Ljepoja nestao.

Žena mu spasila život, a sada je otkriven njegov PAKLEN PLAN: Ko je Radoje Zvicer i zašto mu smeta Vučić

Ispostavilo se da je Ljepoja namamljen i ubijen u glavnom Belivikom šteku – kući strave u Ritopeku.

– Početkom decembra Belivukovi saradnici su na prevaru namamili Ljepoju da dođe na navodni sastanak u Ritopek. U to vreme bezbednosne službe su uveliko pratile Belivuka i njegovu bandu, pa je tako 8. decembra 2020. snimljeno kako Veljin saradnik Dejan Tešić “pasatom” karavan dovozi Ljepoju u štek kuću, iz koje ovaj nikada više nije izašao – prenosi izvor.

Nađeno dugme sa farmerki

Nakon hapšenja klana, u vikendici su nađeni biološki tragovi Milana Ljepoje, kao i dugme farmerki “dizel” koje je nosio na dan nestanka.

– Nađeni su nagoreli delovi farmerki i karakteristično dugme. Takve pantalone je nosio Milan Ljepoja kada je otet. On je tamo, kako govore operativni podaci, zverski ubijen, isečen na komade i istopljen u kiselini. Na to ukazuju i materijalni tragovi – prenosi sagovornik.

Milo i Zvicer planiraju ATENTAT na Vučića: Šešelj otkrio MONSTRUOZNE planove Đukanovića

Ko je bio Milan Ljepoja?

Nišlija Milan Ljepoja bio je pripadnik međunarodne bande “Pink Panter” i sumnjičio se za više spektakularnih pljački u inostranstvu. On je u maju 2006. u Lihtenštajnu opljačkao juvelirnicu, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Čekajući da istraga protiv njega bude okončana, Ljepoja je u zatvoru povredio ruku, pa je odveden u bolnicu, odakle je uspeo da pobegne.

Već sledeće godine, 15. aprila 2007, Ljepoja je organizovao filmsku pljačku zlatare u Dubaiju, iz koje je ukraden nakit vredan oko 11 miliona dolara. On je uhapšen 2008. u Francuskoj, ali je opet uspeo da pobegne i vratio se u Niš.

BONUS VIDEO: Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar