Ministarka Vujović: Političko-mafijaška struktura spremna da eliminiše Vučića zbog nespornih rezultata

Ministarka je takođe poručila da mora da se učini sve da bi se zaštitio predsednik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ZA ZASTITU ZIVOTNE SREDINE/ SRDJAN BOSNIC/ nr

Ministar za zaštitu životne sredine Irena Vujović se oglasila povodom informacije da je planiran atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona je rekla da je političko-mafijaška struktura spremna da eliminiše predsednika zbog neverovatnih rezultata i uspeha koje beleži otkako je na vlasti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zbog svoje odlučnosti i beskompromisne borbe sa organizovanim kriminalom, predsednik Aleksandar Vučić je na meti kriminalnih grupa koje planiraju njegovo ubistvo. Srpskoj policiji je dokaze za ovaj monstruozan plan dostavio Europol. To nesumnjivo pokazuje da je sprega političko – mafijaških struktura iz zemlje i regiona, spremna da eliminiše predsednika Vučića, samo zbog nespornih rezultata koje je postigao na ekonomskom i političkom uzdizanju Srbije i obračuna sa organizovanim kriminalom.

Ministarka je takođe poručila da mora da se učini sve da bi se zaštitio predsednik.

– Naše bezbednosne službe u saradnji sa međunarodnim partnerima, moraju da učine sve da zaštite legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića i da se postaraju da združenim snagama obezglave ovu međunarodnu mafijašku hobotnicu koja je pretnja po mir i stabilnost čitavom regionu. Srbija već dugo nije zemlja o čijoj sudbini odlučuju kriminalni klanovi. Srbija je danas moderna i snažna država koja se odlučno bori sa svim izazovima da bi osigurala sigurnost svih građana i ustavni poredak zemlje – zaključila je ministarka.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar