Dru Barimor otkrila kako je biti SAMOHRANA majka, pa priznala: NIKAD se više neću udati

Rekla i u kakvim je odnosima sa bivšim mužem i njegovom ženom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/drewbarrymore

Glumica Dru Barimor 2016. godine se rastala od Vila Kopelmana sa kojim ima dve ćerke.

Od tada je sama, a sada je u emisiji “CBS Mornings” progovorila svoje iskustvo kada je reč o izlascima i sastancima i naglasila da je sve dosta teže kada ste samohrana majka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne znam kako da izlazim kad imam decu. Imam dve malene devojčice i ne želim da dovodim ljude u naš dom. Mislim da će mi biti potrebno mnogo vremena pre nego što se usudim da nekoga upoznam  sa njima – rekla je ona na početku.

– Nikad nisam to rekla naglas, da ne znam kako je to izlaziti sa nekim kad imaš decu. Tata moje dece je sada srećno oženjen sa najdivnijom ženom na svetu. Moja deca zapravo imaju neverovatnu maćehu – dodala je glumica.

– Govorila sam da sam to ja, da je to moj izbor, da nisam spremna  da želim da sačekam. Mislim da to nikad nisam glasno rekla jer imam ćerke – dodala je Dru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Drew Barrymore (@drewbarrymore)

– Odem povremeno na neki sastanak, ali to je samo u poslednje dve godine. Bile su mi potrebne četiri godine da dođem do te tačke. A onda je stigla i pandemija. Živela bih sa nekim ponovno, možda, ali ja imam decu i nema šanse, nikad se, nikad, nikad neću udati ponovo – izričita je glumica.

Dru se, inače, udavala tri puta: 1994. godine se udala za Džeremija Tomasa sa kojim je provela godinu dana, od 2001. do 2002. godine bila je u braku sa komičarem Tomom Grinom i od 2012. do 2016. godine bila je u braku sa Kopelmanom.

Više puta je istakla i to da nije dobro podnela razvod.

– Ne znam kako da se ponovno tako otvorim. Kao da je nešto zatvoreno i ostaje takvo. Mislim da sam jednako prestrašena kada razmišljam o novoj ljubavi, kao i što bih bila da se nikad nije ni dogodila – obrazložila je Dru Barimor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar