Srđan Nogo SASLUŠAN zbog incidenta na referendumu: Tužilaštvo traži PRITVOR

U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati svedoke očevice predmetnog događaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Srđan Nogo, koji je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilašta u Beogradu uhapšen i zadržan pre dva dana, danas je saslušan u prostorijama tužilaštga, posle čega je predloženo da mu sud odredi pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke.

– Osumnjičeni S. N. je saslušan u prisustvu izabranog branioca, kojom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret i izjavio da smatra da svojim radnjama nije ostvario njegovo zakonsko obeležje, te da je ovakav njegov akt bio “čist politički performans” – saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema navodima krivične prijave Policijske stanice Savski venac, osumnjičeni je oko 14.35 sati, u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, na biračkom mestu broj 35, u zgradi mesne zajednice Dediinje, tokom održavanja glasanja na referendumu, svoj glasački listić ubacio u biračku kutiju, a potom istu podigao sa stola i bacio je na pod, usled čega se kutija razbila, a galsački listići se rassuli po podu, što je uzrokovalo prekid glasanja na navedenom biračkom mestu.

– U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati svedoke očevice predmetnog događaja, te će nakon razmatranja iskaza i materijalnih dokaza doneti konačnu odluku – saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Ако је политички перформанс ја бих поверовао да је то разбио о своју главу онда то има значење а овако чиста некултуран, привитизам бахатост и безобразлук.

    Odgovori

Ostavite komentar