Marina Perazić javno je govorila o NASILJU koje je trpela od muža: Ćutala sam da sačuvam zube!

Posle traumatičnog razvoda bračni par izneo sav prljav veš u javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Printscreen

Pevačica Marina Perazić bila je velika zvezda osamdesetih godina, a njena veza sa Ivanom Firčijem bila je predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka kada su izneli sav prljav veš iz zajedničkog života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako imaju dve odrasle ćerke, oni posle rastanka nisu prestali da govore ružne stvari jedno o drugom.

On pričama da je ona sponzoruša kojoj nikada nije bilo dovoljno novca i da mu je otela decu, a ona da ju je fizički maltretrirao i kući doveo drugu ženu.
– Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – rekla je ona svojevremeno, dok se on branio:

– Svaki put kada joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo prijatno, sve što se dešavalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava – rekao je Ivan i ispričao svoj u stranu priče kako su se rastali.

– Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je decu odvela bez najave, što me je šokiralo i pogodilo – ispričao je Firči jednom prilikom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar