Vučić razgovarao sa Đokovićem: Uputio mu SNAŽNU PORUKU posle deportacije

Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati na daleko bolji način, istakao je predsednik Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Filip Plavcic, Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao je danas na referendum i iskoristio svoje glasačko pravao građanina. On je glasao na glasačkom mestu 140 u vrtiću “Tesla-nauka za život” na Novom Beogradu.

Vučić se nakon glasanja obratio i rekao da je upravo razgovarao sa Novakom Đokovićem i dodao da jedva čeka da ga vidi u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Razgovarao sam malopre sa Novakom, i bodrio ga, i rekao sam mu da jedva čekam da dođe u Srbiju i vrati se u svoju zemlju, i da bude tamo gde je uvek dobrodošao. Da 11 dana maltretirate najboljeg tenisera, pa da mu posle 11 dana uručite odluku koji ste doneli prvog dana- rekao je predsednik.

On se osvrnuo i na činjenicu da uskoro u Srbiju dolaze i sportisti iz Australije.

– Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati na daleko bolji način, i nećemo se zarad izbora iživljavati na njima. Oni dolaze na atletsko prvenstvo, i pokazaćemo da smo bolji od australijske vlade, a hvala australijskom narodu za koji sam siguran da vole Srbe. Oni misle da su ponizili Đokovića, ali su unizili sebe, i on može da se vrati u svoju zemlju i uzdignute glave pogleda svakoga u oči – podvukao je Vučić.

Predsednik je potom sve to ponovio i na engleskom jeziku, na zahtev novinara, kako bi i strani mediji mogli da prenesu njegovu poruku.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. О ,Боже драги. Зато се тако и понашају према нама.Ми ћемо да их угошћавамо, они ће да нас протетују као зле ,а онда ће представници Срба из Србије да кукају како смо добри и јадни, а ето они су зли и безобразни и мрзе нас уз клањање до земље јет су ето бројчано већи а ми смо мали ...Ништа ново ...ај за промену , представници наше власти покажите самопоштовање према свом народу и народ ће добити поштовање од представника других и јачих народа...

    Odgovori

Ostavite komentar