Đilas i Marinika potpuno ogolili MRŽNJU koju gaje prema Rusiji: Putin je OTROVAN (FOTO)

Na portalu pod uredničkom kontrolom Dragana Đilasa osvanuo je tekst sa naslovom: "Toksična veza Beograda i Kremlja: Šta je nama Vladimir Putin"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas i njegova desna ruka Marinika Tepić su konačno ogolili svoju mržnju koju gaje prema pravoslavnoj zemlji Rusiji, a predsednika Vladimira Putina predstavili “otrovnim” jer ne služi njihovim ciljevima.

Naime, na portalu pod uredničkom kontrolom Dragana Đilasa osvanuo je tekst sa naslovom: “Toksična veza Beograda i Kremlja: Šta je nama Vladimir Putin” u kojem za svoje neuspehe praktično okrivljuju predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U sramnom tekstu o odnosima Beograda i Kremlja, piše i to da Srbija špijunira rusku opoziciju u Beogradu, kao i da te podatke dostavlja Kremlju.

Za ovakve tvrdnje ne postoje nikakvi dokazi, a ovakve sramne optužbe pokazuju da je glavni motiv ovakvog pisanja isključivo mržnja prema Rusiji.

Kako nazivaju odnos Srbije i Rusije toksičnim, izgleda da je za njih Vladimir Putin otrovan samo zato što predstavlja prepreku za ostvarenje njihovih ciljeva, a to je ponovno pljačkanje naroda Srbije iz fotelja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar