Legenda na RTS-u isprozivala srpske tenisere: Dobro će se zapitati posle ovih reči!

Umesto da bojkotuju Australijan open, oni ćute!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Čuveni teniski trener, Goran Bubanj, imao je velike zamerke za srpske tenisere koji nisu podržali Novaka Đokovića. 

Bubanj se prisetio slučaja Nikole Pilića iz 1972. godine i uporedio sa trenutnom situacijom oko Đokovića. On smatra da je izostala reakcija srpskih tenisera, prema kojima je bio prilično žestok.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je Teniski savez Jugoslavije suspendovao Nikolu Pilića, svi igrači su bojkotovali Vimbldon. Igrali su samo igrači iz istočnog bloka. Nakon toga su igrači osnovali ATP. Pola veka kasnije, organizacija koja je nastala na krilima Nikole Pilića ne podržava igrača kog je Pilić trenirao i stvorio, ali ajde to, nego još i izjave da podržavaju sud. Sve to da zanemarimo, gde su naši igrači? Potpuno odsustvo empatije za kolegu, ovo je čovek koji je ikona tenisa. Gde je Lajović, Krajinović, Kecmanović koji treba da igra protiv Novaka Đokovića? – rekao je Bubanj gostujući u emisiji na RTS.

Bonus video:

ŠOK: Obrisan meč Novaka Đokovića iz rasporeda!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Svi srpski teniseri treba da se povuku sa Australija Opena u znak protesta zbog podrške Novaku Djokoviću, inače nemaju šanse dalje od drugog kola, Ovime šalju poruku svetu i vladi Australije da se sprovodi aparthejd i linč na srpskim sportistima.

    Odgovori
  2. Gde su ??? Hm, pa gledaju svoja posla i svoje guzice. Novak im je bitan samo kada imaju korist i pomoć od njega. Nema ih da zucnu, pogotovo sad nako drugog pritvaranja Novaka.Tuga !

    Odgovori

Ostavite komentar