Sofija Milošević uživa u trudnoći i LUKSUZU: Jović iskeširao 14.000 evra za ODMOR svoje izabranice

Luka Jović častio je manekenku luksuznim odmorom u Dubaiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Fudbaler Luka Jović i njegova izabranica, manekenka Sofija Milošević, koja je u drugom stanju, trenutno uživaju u Dubaiju, a fudbaler Real Madrida je navodno za ovo luksuzno putovanje iskeširao 14.000 evra.

– Dogovorili su se posle Nove godine da otputuju zajedno u Dubai, ali kada je Luka saznao da će njegov klub igrati utakmicu protiv Barselone 12. januara odustao je od puta. Pošto je Sofiji obećao odmor u tom periodu, nije želeo da ostane sama u Madridu, pa je častio nju i sina sa sedam dana u Dubaiju – rekao je izvor blizak paru za Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto/ JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavni fudbaler nije štedeo novac da usreći lepšu polovinu koja je u šestom mesecu trudnoće!

– Rekao joj je da izabere koji god želi hotel i da ne gleda cene! Odlučila se za “For sizons”, koji se nalazi na poznatoj plaži Džumeira i u kom noć u luks apartmanu košta 2.000 evra, pa je Luku olakšala za čak 14.000 evra. Smeštaj u koji je stigla u ponedeljak ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečiju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen – priča izvor.

Jović zbog posla nije mogao da otputuje sa Sofijom i Aleksejom, ali je manekenka ipak sebi našla društvo, pa je na odmor povela brata Stefana i prijateljicu Slađu.

– Zbog situacije sa koronom, ne viđa se dovoljno s ljudima koje voli. Zato ih je pozvala da krenu s njom i sinom kako bi konačno bili zajedno, ali i da bi joj pomogli oko dečaka. Luka je srećan što su sa njom ljudi koje voli, kad već on nije mogao da bude, iako je silno želeo – priča naš izvor i otkriva kako manekenka provodi vreme u Dubaiju:

– Čim ustanu, doručkuju i idu na plažu, na kojoj su veći deo dana. Sofija ja aktivna trudnica, pa stigne da ode i u šoping, a najviše kupuje šminku poznatih svetskih brendova. Pošto Aleksej ima samo godinu dana, odmah posle večere odlaze u apartman i već oko devet časova idu na spavanje.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar