Oglasila se majka Duška Tošića nakon skandala, evo kako je BRANILA sina: Ja tu NIŠTA ne mogu

Progovorila o svmeu, a evo šta su njene komšije rekle

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nedavno je u porodičnom domu pevačice Jelene Karleuša i fudbalera Duška Tošića izbio pravi skandal kada je pevačica na Božić pozvala policiju i tvrdila da ju je suprug najpre pljunuo u lice, a onda i udario.

Već danima isplivavaju nove pikanterije iz njihovog života, a sada se oglasila i Duškova majka Nikoleta koja živi u selu Orlovatu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je ona za Srpski Telegraf.

Foto: ATAImages

Kada je upitana da prokomentariše kako bi se ona osećala da je neki muškarac ošamari, nije želela mnogo da komentariše.

– Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije – kratko je odgovorila za pomenuti medij.

Njene komšije su rekle da je i ta kuća skroz sređena, ali da bivši fudbaler retko dolazi u Orlovat, pa njegova majka vodi računa o placu.

– Nikoleta sređuje obe kuće. Ona je vredna žena, Duško slabo dolazi. Ranije je više dolazio, sad verovatno ne može zbog obaveza. Što se tiče tog skandala s Jelenom, ne bih ja da se uplićem. To je njihova stvar. Mi smo komšije, što bi nas to trebalo da zanima. To je njihova stvar, ni Nikoleta o tome ne priča s nama ni mi ne pitamo. Duška znamo odmalena, bio je uvek fino i vaspitano dete, takvog ga pamtimo – rekao je jedan meštanin.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (1)

  1. pevacice su Dragana Mirkovic,Jelena Tomasevic, Nina Badric, Jelena Rozga, Lepa Brena i nanjih bi svaki clan porodice bio ponosan.

    Odgovori

Ostavite komentar