Penzioner se vakcinisao 12 PUTA i leđa ga više NE BOLE!? Šokiraće vas reči lekara

Indijac tvrdi da je rešio mnoštvo zdrastvenih problema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Penzioner iz Indije je ilegalno primio 12 vakcina protiv kovida za manje od godinu dana pre nego što ga je policija uhvatila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brahamdev Mandal (84) je imao desetak vakcina za samo 11 meseci, a dve je primio u razmaku od pola sata u istom danu.

Vremešni muškarac je rekao da želi da ojača tokom pandemije i tvrdi da su ga višestruke imunizacije oslobodile bolova u zglobovima koje ima već osam godina.

Uspeo je da se prijavi koristeći lične karte različitih ljudi i lažući zdravstvene službenike, a sada se suočava sa nizom optužnica.

Neke zemlje uvele su četvrtu, a Turska čak i petu dozu u retkim slučajevima, međutim 12 je nečuveno i neki lekari upozoravaju da to može biti jako opasno.

Zvaničnici su pokrenuli istragu o tome kako je Mandal mogao da zloupotrebi sistem, a po svemu sudeći kazna će mu biti umanjena zbog poodmaklih godina.

– Dobio sam vakcine i preporučujem svima da ih uzmu. To je prilično korisno. Vlada je preduzela neverovatan korak, jer pomaže i kod bolova u leđima. Moj nivo kiseonika se poboljšao i nisam se prehladio otkako sam dobio ubod – rekao je on za BBC preporučujući svima da se vakcinišu.

Uprkos tome što je znatno premašio preporučeni broj doza, jedan lekar je rekao za britanski javniservis da bi bilo koji neželjeni efekat trebalo da bude „poprilično bezopasan“.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, BBC

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar