Oglasilo se Tužilaštvo: Ovo je NOVA ODLUKA u slučaju Duška Tošića i Jelene Karleuše

Nastavlja se istraga o slučaju nasilja u porodici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ,E-stock/Časlav Vukojičić

Nakon što je Tužilaštvu dostavljen izveštaj policije u vezi Jelene Karleuše i Tuška Tošića, Tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere preko Centra za socijalni rad.

Time se nastavlja istraga o slučaju nasilja u porodici, koje se dogodilo 7. januara. Naime, Jelena Karleuša je na Božić prijavila supruga, fudbalera Duška Tošića, da bio nasilan prema njoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U njihovu kuću došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice. Zatim je Prvi osnovni sud produžio je za još 30 dana fudbaleru Dušku Tošiću hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom. Tošiću je prethodno u petak 7. januara bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Tim povodom se i Duško Tošić oglasio na svom Instagramu.

– Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.

Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene – napisao je Tošić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar