Sloba Radanović ZGROŽEN sramnim komentarom voditelja o Novaku Đokoviću! Jednom objavom rekao SVE! (FOTO)

Pevač uputio javnu podršku najboljem teniseru sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Baratoux Loic/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sloba Radanović pomno je pratio sudski proces decenije u kom je svetskom teniskom broju 1. Novaku Đokoviću odobrena viza posle šestodnevne agonije koju je proveo u imigracionom pritvoru u hotelu Park u Melburnu gde je bio smešten sa migrantima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Nakon što mu je tamošnja vlada poništila vizu i smestila ga u karantin sudija Entoni Keli je odlučio da je srpski teniser uradio sve u skladu sa zakonom.
Sud je presudio da mu bude vraćena viza uz novčanu odštetu, a svetski teniski as je počeo sa treninzima za Australijan open.

Svi svetski mediji izveštavali su satima o ovom događaju, a jedan od radio voditelja BBC sramno je nazvao Novaka Đokovića “pretnjom zdravstvenom sistemu”.
Pevač Sloba Radanović zgrožen takvim tretmanom jednog od najboljih sportista sveta uputio je još jednom javnu podršku Novaku Đokoviću.

– Spethen Noaln, voditelj radija BBC, levo, naziva jednog od najvećih tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, desno, “pretnjom zdravstvenom sistemu”, napisao je Radanović.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Hahahaaa, voditelj BBC- ja sa stomakom u 10 mesecu, kao da je trudan sa tramvajem...priča o Novaku kao o pretnji za zdravstveni sistem???

    Odgovori

Ostavite komentar