Skandalozno! Marinika i Đilas preko svojih novina na brutalan način napali Republiku Srpsku i Srbiju!

Orkestrirano sa svojim medijima još jednom pokazali da im ništa nije sveto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U danu kada Republika Srpska slavi veliki jubilej, 30 godina postojanja, Dragan Đilas i Marinika Tepić su preko medija koje kontrolišu rešili da je napadnu svim sredstvima.

Lider Stranke slobode i pravde i potpredsednica iste trude sa svakoga dana da podsete naš narod da je antisrbizam njihova osnovna politika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovom prilikom objavili su u novinama koje se nalaze pod Đilasovom uređivačkom kontrolom skandalozne intervjue pod naslovima “Gledamo vaskrsenje velike Srbije” i “Srpska vlast u regionu deluje najstrašnije”.

Tako su očigledno želeli po zna koji put da poruče da su Srbi faktor nestabilnosti i da popljuju sve ono za šta se srpski narod na ovim prostorima borio.

Ako bi neko pogledao medije pod njihovom uredničkom kontrolom došao bi do zaključka da nema tog srbomrsca iz regiona, a i šire koji nije dobio priliku da pljuje po Srbiji, Republici Srpskoj i Aleksandru Vučiću.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Šlag na tortu su dali dežurni autošovinisti i drugosrbijanci kojima smeta kada Srbi izvode “Marš na Drinu”, ali im ne smeta što desetine ulica i škola u Federaciji BiH nose imena osuđenih ratnih zločinaca i saradnika nacista, među kojima i Alije Izetbegovića koji je zbog tih zlodela ležao u zatvoru u Jugoslaviji nakon Drugog svetskog rata.

Ovih dana im je meta napada i najbolji teniser sveta Novak Đoković o kojem su izneli mnoge gnusne i ogavne laži, a sve da bi zadovoljili srbomrzačke nagone koje imaju.

Đilasu i Mariniki izgleda da smeta svaki vid jačanja Srbije i Republike Srpske, pa sada na svaki način pokušavaju da ocrne čak i proslavu Dana Republike Srpske.

Uplašilo ih je to što se Srbi sada ne boje da kažu ko su i da žele da budu svoji na svome, jer će jačanjem jedinstva biti mnogo teže zavaditi srpski narod, što je Đilasovcima postalo zadatak broj jedan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar