Nakon što je proročica Sandra rekla da je Matej još uvek ŽIV, oglasio se mladićev OTAC

Otac nestalog Splićanina se i dalje nalazi u Beogradu i čeka informacije o sinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nenad Periš, otac nestalog mladića iz Splita, kaže za da se zahvaljuje svima na svakoj vrsti pomoći. On je prokomentarisao i navode da proročica Sandra iz Hrvatske želi da se uključi u potragu.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. Naime, on je sa još šestoricom drugova došao u Srbiju kako bi proveo novogodišnje praznike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prijatelji su njegov nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati. Već 10 dana traguju svi, od policije, porodice, prijatelja i građana, a sada se pojavila i proročica Sandra Skender iz Zagreba, koja tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć.

– Policija Srbije vodi postupak, ja ih poštujem i iskreno se zahvaljujem na svemu što rade. Svako ko smatra da može pomoći neka se javi MUP Srbije i njihovi stručnjaci će proceniti važnost tih informacija – rekao je Periš za medije.

On se i dalje nalazi u Beogradu i čeka informacije o sinu.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (9)

  1. Prvo.. odkud datum na komentarima 16.06.2021 A drugo roditelj treba da se fata za slamku,pa da se uputi u. te tunele i trazi,pa makar i bez policije

    Odgovori

Ostavite komentar