Otac krenuo da SAHRANI sina, a onda se iz vreće sa telom začuo PLAČ

Za prevremeno rođenu bebu već je bio iskopan grob i spremljena umrlica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ToginWales

Bračni par iz Turske zapanjio se nakon što je njihova “mrtvorođena” beba počela da plače samo nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da je sahrane, prenosi Dejli mejl.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Melek Sert (32) i njen suprug Hasan Sert (34), prošli su kroz agoniju kada su im lekari u državnoj bolnici “Juregir” u Adani rekli da njihova beba nije preživela.

Dečaku, rođenom prevremeno 2. januara u petom mesecu trudnoće, lekari su čak izdali i umrlicu, jer su verovali da je majka imala pobačaj.

Otac je odlučio da bebu odnese na groblje, a onda je njegov novorođeni sin iznenada počeo da plače u kolima na putu do tamo.

Dečačić je hitno vraćen u bolnicu gde mu se lekari bore za život.

– Moja beba se bori za život. Pošto mu još nismo dali ime, donatori mogu da daju krv za bebu Sert – rekao je otac za medije, apelujući na ljude dobrog srca.

Njegova supruga je osetila jak bol i primetila krvarenje 27. decembra, zbog čega je prvi put otišla do bolnice, otpuštena je tri dana kasnije.

Međutim, ponovo joj je pozlilo 31. decembra i prebačena je bolnicu, gde se njeno stanje pogoršalo 2. januara.

Tada su majci, koja ima još dva sina od sedam i 10 godina, lekari rekli da je doživela pobačaj i da je njena beba mrtva.

– Kada su mi uzeli bebu, osetila sam da je živa i pitala sam svog muža da li je moje dete živo? Rekla sam mu da ode i pita sestru. Oni su rekli Hasanu “nije živ, mrtav je” – rekla je Melek Sert za Sabah.

U turskim medijima pojavila se čak i fotografija malog groba koji je navodno iskopan za dečaka, dok je otac dobio vrećicu u kojoj je trebalo da sahrani sina.

Nadležni organi su pokrenuli istragu protiv bolnice kako bi utvrdilo da li je došlo do bilo kakvog propusta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar