Nastavlja se Đilasova mučka kampanja: Đoković je nebitan, migranti žive u kavezu! (FOTO)

Najbolji teniser sveta je u sredu kasno uveče stigao u Melburn kako bi branio šampionsku titulu, ali su ga na ulazu u zemlju zaustavili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U medijima, koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, vređan je naš teniser Novak Đoković, a kampanja protiv njega se i dalje nastavlja.

Naime, na portalu “Nova S” objavljen je tekst sa naslovom “Migrant iz Novakovog hotela: Devet godina sam u kavezu, a pitate me za Đokovića”. Sada više i ne kriju da su u ovoj situaciji više naklonjeni kako da poboljšaju uslove i prenesu celom svetu povređena prava migranta, a pakao koji proživljava Đoković im ne predstavlja veliki značaj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim naslovom Đilasovi mediji kao da poručuju da teška situacija u kojoj se nalazi naš Đoković nije takva, jer se u tom hotelu migranti nalaze i po devet godina.

Podsetimo, novinar Teofil Pančić najbrutalnije je izvređao tenisera Novaka Đokovića na portalu “Vreme”, koji se nalazi pod uređivačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić. Ovaj tekst preneo je i portal “Nova S”, koji se takođe nalazi pod Đilasovom i Tepićkinom uređivačkom kontrolom, a više o ovome pročitajte klikom OVDE.

Takođe je i Portal “Nova S” objavio je tekst hrvatskog novinara Ante Tomića, koji je na najsramniji način izvređao srpskog tenisera Novaka Đokovića, a detalje pročitajte klikom OVDE.

Podsetimo, najbolji teniser sveta je u sredu kasno uveče stigao u Melburn kako bi branio šampionsku titulu, ali su ga na ulazu u zemlju zaustavili sa tvrdnjom da njegovo medicinsko izuzeće nije odobreno, iako je ranije dobio garancije od organizatora i prošao dva panela.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Bolesni skote, ako ima Boga i ti ćeš završiti iza rešetki. Ti nisi vredan nijednog komentara, ali prosto covek nekad ne moze da ćuti. Djubre srpskog izdajnicko.....

    Odgovori

Ostavite komentar