Đilasov i Marinikin novinar BRUTALNO IZVREĐAO Novaka: Ima psihičke smetnje i bogat je!

Tekst je preneo je i portal "Nova S", koji se takođe nalazi pod Đilasovom i Tepićkinom uređivačkom kontrolom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija Centa, MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Novinar Teofil Pančić najbrutalnije je izvređao tenisera Novaka Đokovića na portalu “Vreme”, koji se nalazi pod uređivačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić. Ovaj tekst preneo je i portal “Nova S”, koji se takođe nalazi pod Đilasovom i Tepićkinom uređivačkom kontrolom.

Svima je dobro poznato da je najbolji teniser sveta u sredu kasno uveče stigao u Melburn kako bi branio šampionsku titulu, ali su ga na ulazu u zemlju zaustavili sa tvrdnjom da njegovo medicinsko izuzeće nije odobreno, iako je ranije dobio garancije od organizatora i prošao dva panela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, to nije sprečilo Pančića da izvređa Novaka, tvrdeći da ima “psihološke smetnje”, nazivajući Đokovića antivakserom, pritom ističući kako je “bogat i slavan”. On je govoreći o medicinskim izuzecima za nevakcinisane napisao sledeće:

– U njih ne spadaju subjektivne psihološke smetnje, iritantno detinjasta vera u rekla-kazala zvizdarije sa interneta i u druge forme mutnog “njuejdžizma“, za koji i od mnogo pre korona pandemije znamo da mu je Đoković sklon. Tako da mu antivakserstvo, ako je antivakser, a imamo sve indicije da jeste, tu dođe kao prirodan sledeći korak u razvoju jednog već izgrađenog eklektičkog “pogleda na svet“. Koji Đoković deli, ako ga deli, sa milionima drugih ljudi, samo što oni nisu bogati i slavni, a on jeste – naveo je Pančić.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Novak je svoje rekao,još da uzme taj 21.GS.možda i više.Sve rekorde je pobarao i on je GOAT.Br.1.najviše G.S.br.2.najviše mastersa 9.(Nadalu i Federeru nedostaju po 2.),br.3.najviše nedelja kao N°1,br.4.najviše godina završenih kao br.1,br.5.najviše polufinala G.S.i mnogo toga što niko oboriti neće.A uzeće i taj 21.G.S.!

    Odgovori
  2. Tako je Novak je GOAT za sva vremena!Ne daju mu da uzme tu 21.G.S.titulu.Ali opet ima što nema niko:1.NAJVIŠE DANA PROVEDENIH KAO N°1,2.OSVOJENIH SVIH 9.MASTERSA(Nadalu i Federeru nedostaju po 2 mastersa),3.NAJVIŠE ZAVRŠENIH GODINA KAO BR.1(sedam).MA SVE JE REKORDE POOBARAO,ŠTO NIKO NIKADA NEĆE!

    Odgovori

Ostavite komentar