PREDIVAN PRIZOR: Pogledajte poruku za Badnje veče sa Kule Beograd – čestitka na ORIGINALAN način (VIDEO)

Svetlosni prikaz na Kuli Beograd povodom Badnjeg dana i Božića sugrađani i gosti prestonice mogu da posmatraju sa Sava Promenade, a lepo se vidi i sa Starog savskog mosta i mosta Gazela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Sa Kule Beograd, novog simbola srpske prestonice, večeras je pravoslavnim vernicima upućena božićna čestitka na originalan način, a spektakl je u toku.

Na fasadi najviše zgrade u regionu, smenjuju se praznične poruke uz prigodne svetlosne efekte. Takođe se prikazuje i srpska zastava. Ovo će trajati od 20 do jedan sat iza ponoći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa 168 metara visoke zgrade ka nebu upereni su i laseri koje su Beograđani prvi put imali prilike da vide za Novu godinu, u sklopu spektakluarnog vatrometa kakav, po oceni domacih i inostranih medija, do sada nije viđen u ovom delu sveta, naveli su iz “Beograda na vodi”.

Svetlosni prikaz na Kuli Beograd povodom Badnjeg dana i Božića sugrađani i gosti prestonice mogu da posmatraju sa Sava Promenade, a lepo se vidi i sa Starog savskog mosta i mosta Gazela.

Sledeći spektakl sa Kule Beograd zakazan je već za 13. januar i povodom dočeka srpske Nove godine na Sava Promenadi pored Starog savskog mosta, od 22 sata nastupiće Željko Joksimović, a u ponoć će sa Kule Beograd početi vatromet i laserski šou.

BONUS VIDEO



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar