EKSKLUZIVNO! Ovde je Belivuk planirao da gradi TVRĐAVU: Otkrivamo tačno MESTO, teško ga je pronaći (FOTO)

Vođa klana je pre sedam godina kupio veliki plac na lokaciji idealnoj da napravi pravo utvrđenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Maša Banđur, Vladimir Sporčić

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, optužen za brojna zlodela, imao je još jedan „štek” u Beogradu.

Кako Objektiv ekskluzivno otkriva, vođa koljačkog klana pre sedam godina je, preko svoje supruge Bojane, kupio veliki plac u Vrčinu, na lokaciji idealnoj da napravi pravo utvrđenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Surovi mafijaš, koji je ruke okrvavio brojnim ubistvima, pazario je ovaj plac verovatno u dogovoru sa svojim ubijenim pajtašem Aleksandrom Stankovićem – Saletom Mutavim, pošto se nedaleko od ovog placa nalazi imanje na kome je Saletov otac doskora čuvao ovce Veljin plac nalazi se na jednom brdu u Vrčinu, a sa njega se pruža lep pogled na Avalu, ceo Vrčin, Кumodraž i auto-put Beograd–Niš.

Nije ga lako pronaći, a do njega se stiže strmim ulicama. Plac smo pronašli u jednoj manjoj asfaltiranoj ulici u kojoj se nalazi nekoliko novosagrađenih kuća.

Zemljište nije ograđeno i na njemu nema nikakvih objekata. Sa jedne strane na strmini nalazi se šumarak, odakle puca pogled ka novim naplatnim rampama. Samo 200 metara dalje, nizbrdo, od njega je velika njiva Saleta Mutavog, na kojoj takođe nema objekata.

Plac je ograđen, a na ulazu je zelena kapija. Do njega se stiže običnim, kolskim putem. Кako smo saznali, Sale Mutavi imao je još jednu veliku njivu, koja se nalazi bliže putu.

– Tu je ranije dolazio otac Saleta Mutavog i čuvao ovce. Sada ga ne viđamo. On je iz Vrčina. Belivuka smo ranije viđali, dolazio je povremeno, ali ne znamo šta je tu hteo da napravi – rekao je za Objektiv jedan komšija.

On nam otkriva da je velika potražnja za placevima u tom kraju, te da je čak jedan Grk kupio ogromno imanje odmah do onoga koji pripada porodici ubijenog Stankovića.

Piše: Danica Ćuruvija

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM PRAZNIČNOM ČETVOROBROJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar