SKANDALOZNO! Đilasov i Marinikin portal pokušava da celom srpskom rodu pripiše da su genocidni

Još jedan u nizu propalih pokušaja da se ocrni srpski narod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal Direktno, koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i Marinike Tepić ponovo pokušava da srpski narod predstavi kao genocidan.

Naime, ovoga puta je profesorka prava u penziji i članica Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić u kolumni na ovom portalu pokušala da zloupotrebi jedan strašan zločin, kako bi se ocrnio srpski narod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je još jedan u nizu propalih pokušaja Dragana Đilasa i njegovih saboraca, ali sigurno ne i poslednji, da Srbiji, Republici Srpskoj i celom srpskom narodu pripiše da su genocidni.

Pročitajte kako je izgledao deo još jednog sramnog tekst koji pokušava da ocrni srpski narod.

– Pevala se pesma ovde, u Srbiji, u zemlji u kojoj je postalo opasna sramota reći očiglednu istinu: da je u Srebrenici izvršen genocid. Tu činjenicu je već davno izrekao Međunarodni sud pravde Ujedinjenih nacija. Pored toga utvrdio je i da je za genocid odgovorna Vojska Republike Srpske. A i to da Srbija, kao država potpisnica, nije postupila u skladu sa Konvencijom o sprečavanju zločina genocida. Pravnosnažno je utvrđena i pojedinačna krivična odgovornost nekoliko ljudi, među njima i čoveka/ikone/murala u Njegoševoj ulici usred Beograda – piše u sramnoj kolumni na ovom portalu.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar