Ključale strasti iza rešetaka: SUDIJA uhvaćena u akciji sa UBICOM, ima ludo opravdanje (VIDEO)

Tvrdi da je skupljala materijal za knjigu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/VIDEO Daily mail

Sudija Marijel Suarez uhvaćena je na snimcima sigurnosnih kamera u strastvenim zagrljajima i poljupcima sa ubicom Kristijanom Bastosom, čiju je doživotnu zatvorsku kaznu nedavno smatrala prestrogom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Scena se odigrala u argentinskom zatvoru gde Bastos služi doživotnu kaznu zatvora koja mu je izrečena prošlog meseca, a Marijel Suarez bila je jedina u sudskom veću koja se oštro usprotivila takvoj presudi.

Uprkos snimcima koji su se pojavili, Suarez je negirala da je sa njim u intimnim odnosima i insistira na priči da ga je posetila kako bi mu postavila još nekoliko pitanja za knjigu koju piše.

Sudski zvaničnici potvrdili su da je pokrenuta istraga protiv sudije za koju se veruje da se “naginje prema opasnom osuđeniku”, dok je leđima okrenuta kameri.

Ni sudija ni zatvorenik nisu zvanično imenovani u sudskoj izjavi kojom se potvrđuje istraga, ali su njihova imena procurila u lokalnu štampu u Argentini nakon posete zatvoru 29. decembra.

Bastos se nalazi u zatvoru u gradu Trelev na jugu Argentine zbog ubistva policajca Leandra Robertsa u obližnjem Korkovadu 2009. godine.

Roberts je ubijen iz vatrenog oružja, a njegov kolega je ranjen prilikom hapšenja Bastosa u njegovoj kući nakon ranijeg bekstva iz zatvora.

Tražili su ga takođe zbog ubistva njegovog malog posinka koji je nasmrt pretučen u užasnom zločinu koji je doveo do odvojene osude za ubistvo i 20-godišnje zatvorske kazne.

Brat begunca poginuo je u pucnjavi do koje je došlo kada je policija pokušala da ga privede.

Bastos je na doživotnu kaznu zatvora osuđen zbog ubistva i pucanja u Robertsa nakon što je priznao krivicu tokom suđenja.

Suarez je za tamošnji sajt “Todo Noticias” rekao da nije bilo poljupca tokom posete zatvoru.

– Razgovarali smo i osećali smo da nas prisluškuju. To su bili tajni razgovori, a u blizini su hodali policajci i zato smo razgovarali izbliza. Nemam nikakav sentimentalni odnos sa ovom osobom. Pišem knjigu o njemu. Naš odnos je profesionalan. Verovala sam u verziju događaja koju je izneo na suđenju i zato sam glasala za manju kaznu od doživotnog zatvora – kazala je Marijel Suarez.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar