Otkriveno kakvu su BOLESNU TORTURU trpele ubijene devojčice: Monstrum iz Sombora mučio porodicu godinama

Komšije porodice Goranović tvrde da je Zdravko, koji četiri godine nije živeo sa suprugom, bio izuzetno strog i da je devojčicama ograničavao kretanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sombornjuz, Instagram, Facebook

Komšije Goranovića, koji je 29. decembra presudio ženi i ćerkama pa se ubio, tvrde da su devojčice trpele dugogodišnju torturu od nasilnog oca

Zdravko Goranović, koji je 29. decembra zaklao suprugu Mirjanu, pa ubio ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), a potom se obesio na tavanu, decu je maltretirao celog života, tvrde komšije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da podsetimo, Goranović, koji je pet dana pre zločina izašao iz pritvora i koji je osuđen za nasilje u porodici, ušunjao se u kuću u kojoj je živela njegova bivša žena s ćerkama. Najpre je nožem ubio Mirjanu, a potom presudio i devojčicama. Tela je, kako se sumnja, dovukao u jednu prostoriju, pa ih zapalio, a onda je otišao na tavan i obesio se. U njegovom džepu pronađen je krvav nož.

Povučena porodica

Komšije porodice Goranović tvrde da je Zdravko, koji četiri godine nije živeo sa suprugom, bio izuzetno strog i da je devojčicama ograničavao kretanje.

– Porodica je bila veoma povučena, izbegavali su kontakt s drugima. Anastasija i Anabela se nisu družile ni sa kim zbog oca, koji im je sve branio i maltretirao ih. Ako bi izlazile napolje, to bi bilo samo u dvorište da obave nešto i brzo bi se vraćale u kuću. Otkad je Zdravko uhapšen, malo su živnule i oslobodile se. Stravičnu torturu su trpele sve tri – pričaju komšije nesrećne porodice.

Kako kažu, kad su čuli da su posle požara u njihovoj kući nađena tri tela, odmah su znali da je Zdravko ubio ženu i ćerke.

– Znali smo da je to on uradio, takav je bio, monstrum. Šokiralo nas je to što se obesio, to nismo očekivali. Oni imaju i sina, koji ne živi ovde – objašnjavaju komšije.

Sveće na kapiji

– Miru je ubio prvu, sačekao ju je ujutru, pošto je ona uvek radila prvu smenu na poslu. Čuli smo da je mlađu ćerku ubio iza kuće, pa ju je dovukao u istu sobu u kojoj su bile Mira i Anastasija – tvrde meštani Sombora.

U Ulici Sime Šolaje, u kojoj se zločin dogodio, i juče, pet dana nakon nezapamćene tragedije, vladao je muk. Kuća Goranovića i dalje je zapečaćena i oblepljena policijskom trakom, a na ogradi i kapiji dvorišta ostavljene su sveće i jedna ruža umotana u crnu traku.

– Prijatelji i rodbina želeli su da odaju počast stradalima – kratko je rekao komšija.

Rodbina: Bez komentara

Reporteri su juče pokušali da stupe u kontakt s porodicom Zdravka Goranovića, ali oni nisu bili raspoloženi za razgovor.

– Nemamo komentar, potreseni smo, ne želimo da pričamo – rekli su rođaci.

Meštani Sombora: Mira je radila u opštini, bila je fina

Meštani Sombora ističu da je Zdravko ranije bio policajac, ali i da je držao fotokopirnicu u centru grada.

– Mira je radila u opštini, dok je on jedva završio i srednju tehničku školu, išao je vanredno. Nije bio kako treba ni ni tad, a ni sad, a Mira je bila fina žena, nju smo češće viđali. Mi ga znamo odmalena, on je odrastao u ovoj ulici. Prvo je imao kuću u kojoj je živeo s roditeljima, bratom i sestrom, a kada se oženio, napravio je ovu kuću, koju je sad spalio – kažu meštani i dodaju da su Anastasija i Anabela bile divne i prelepe devojke.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar