Malo ko zna da se Elektra Elit pre prostitucije bavila OVIM POSLOM: Zarađivala je skoro 7.000 evra

Nepoznati detalji o kontroverznoj pevačici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mondo portal/Printscreen

Transrodna pevačica Elektra Elit ne krije da se bavi prostitucijom i da od toga dobro zarađuje, a kako je više puta naglasila, velika podrška su joj bivša supruga i deca koju je dobila dok je još bila muškarac.

O privatnosti ne govori mnogo i ne iznosi previše detalja iz prošlosti čuvajući je samo za sebe, ali jednom prilikom je govorila o poslu kojim se bavila dok nije postala poznata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rodom sam iz Like, koja je prošla rat, sa sela. Naučila sam kako je imati i nemati. Znam šta su životne vrednosti. Sad, što vidite ovu “gloriju i sjaj”, to je radi šoubiznisa. Ništa nisam imala pre nego što ću otići za Švajcarsku. Svakom sunce doće nekada, pa tako je i meni. Kao dete sam bila mnogo dobar učenik. Posle osnovne škole sam u Beogradu završila “Četvrtu gimnaziju”, pa višu hotelijarsku, pa u Švajcarskoj sam završila medicinu, odsek zavisnosti: droga i alkohol. Sad će neko reći: “Ova ga laže, kupuje diplome i ovo ono…”. Igrom slučajnosti, zbog mog bivšeg dečka sam završila u prostituciji. Da se u startu ogradim, mene na to niko nije terao. To je posao koji ja volim. Sa ove tačke gledišta, da me neko pita šta bih radila u drugom životu, rekla bih da bih bila prostituka i pevačica – rekla je ona svojevremeno, prenosi Srbija Danas.

Tada je otkrila i kako je izgledalo kada je radila kao medicinski radnik.

– To u inostranstvu nije fakultet. Obučena sam kao socijalni radnik za bolesti zavisnosti. Radila sam sedam godina u medicini. Taj posao je bio jako dobro plaćen posao, plata mi je bila skoro 7.000 evra. Radila sam sa omladinom, nažalost, to su bila deca razvedenih roditelja koja su počela da koriste drogu i alkohol od dvanaeste godine. Od početka sam svojoj deci strah ulila od droge i alkohola, pošto sam videla šta to čini – ispričala je Elektra.

Ono što, takođe, mnogi ne znaju o njoj jeste i da je ona poliglota.

– Znam nemački, engleski, italijanski, bugarski, španski ‘vamo, tamo’. Dakle, šest jezika. Najviše volim srpski i španski – rekla je ona, prenosi pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar