Švarceneger i zvanično RAZVEDEN nakon 10 godina SUĐENJA: O njegovoj skandaloznoj preljubi brujao je svet

Preko ovoga supruga nikako nije mogla da mu pređe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni glumac Arnold Švarceneger i Marija Šrajver konačno su se razveli nakon 10 godina suđenja, piše TMZ.

Naime, Marija je zahtev za razvod podnela nakon što se saznalo da je Arnold godinama varao sa dadiljom njihove dece, a oko starateljstva su se lako dogovorili budući da je dvoje od njihovo četvoro dece tada bilo maloletno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, kako pomenuti medij prenosi, problem je nastao oko zajedničke imovine. Ona je navodno procenjena na 400 miliona dolara, a proces je otežavalo to što su njih dvoje potpisali predbračni ugovor 1986. godine, kada su se i venčali.

Ipak, sada su uspeli da se dogovore i sve podele po pola.

Podsećamo, Marija je posle 30 godina braka posumnjala da nešto nije kako treba kada je primetila da Džozef Baena, sin njihove kućne pomoćnice Mildred liči na Arnolda.

Mildred je u tom trenutku kod njih bila dve decenije, ona i Marija su bile trudne u isto vreme, a supruga je sa Arnoldom bila i na Džozefovom krštenju, teško joj je bilo da poveruje da bi Švarceneger mogao da bude njegov otac zaista.

Međutim, Mildred je sve priznala i nastao je skandal o kom je brujao svet.

Švarceneger je ispričao kako je intimni odnos sa kućnom pomoćnicom imao dok je njegova žena bila na odmoru sa decom, ali da dugo nije znao da je Džozef njegov sin.

Kako je istakao, počeo je da sumnja tek kad je primetio da Džozef liči na njega i odmah je počeo finansijski da pomaže njega i njegovu majku. Sve ove godine isticao je da voli svoju suprugu i da se nada da će mu oprostiti, što se ipak nije desilo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, TMZ

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar