“Lud se rodio, lud umro”: Otkrivena JEZIVA ISTINA o monstrumu koji je zaklao ženu i ubio ćerke (FOTO)

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Goranovića, a sud je glavni pretres zakazao za prošlu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sombornjuz, Facebook, Instagram

Užasan zločin koji se desio u Somboru šokirao je i ptoresao javnost. Zdravko Goranović (59) prvo je zaklao suprugu Miru, onda je ubio ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), da bi potom zapalio porodičnu kuću u Ulici Sime Šole i, dok je buktala vatra, sebi oduzeo život tako što se obesio o gredu! Krvavi pir dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Goranović izašao iz zatvora, gde je bio, kako je juče moglo da se čuje od stanovnika Sombora, zbog nasilja u porodici.

Pokojna Anastasija nedavno je završila srednju školu, bavila se šminkanjem, dok je mlađa Anabela tek bila krenula u prvu godinu srednje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Somboru je Anastasija bila poznata kao talentovana za slikarstvo, a dugo se bavila i sportskim aerobikom. U prvi mah strahovalo se da je ubijen i njegov sin, ali kasnije se ispostavilo da je upravo on bio osoba koja je požar prijavila nadležnim službama.

SUD GA PUSTIO IZ PRITVORA

– On je iz zatvora izašao 24. decembra. Koliko znamo, imao je zabranu prilaska ženi i ćerkama. Nadali smo se da je makar jedna od njih uspela da preživi. Katastrofa – kroz suze su rekle komšije iz Sombora, dok su se ispred kuće skupljali Anastasijini školski drugovi.

Prema određenim saznanjima, tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Goranovića, a sud je glavni pretres zakazao za prošlu nedelju. Iako je zamenik tužioca u završnoj reči predložio produženje pritvora, sud je procenio da Zdravko može da bude pušten na slobodu.

Foto: Sombornjuz

LUD SE RODIO, LUD I UMRO

O tome kakav je bio Zdravko, najbolje govore reči njihove prve komšinice.

– Čovek je bio lud. Lud se rodio, lud je i umro. Stalno je pravio probleme. Čuli smo dve jake detonacije, a onda smo videli požar kod komšija. Jezivo. Rekoše nam da je zaklao ženu, pa da je bacio bombu i ubio ćerke.

A onda se „junačina” obesila – rekla je uznemirena komšinica. Koliko je eksplozija bila jaka, najbolje govori činjenica da je u gašenju požara u kući od 150 kvadrata učestovalo desetak vatrogasaca i tri vozila.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar