OBJEKTIV OTKRIVA

Monstrum iz Sombora priredio PAKAO tužiocu pre 11 godina: Poslao mu MISTERIOZNI paket u dvorište (FOTO)

Tada je ustanovljeno i da je Šakićev sin, pre nego što je našao paket, dobio telefonski poziv na kućni broj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sombornjuz

Užasan zločin desio se u Somboru. Zdravko Goranović (59) prvo je zaklao suprugu Miru, onda je ubio ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), da bi potom zapalio porodičnu kuću u Ulici Sime Šole i, dok je buktala vatra, sebi oduzeo život tako što se obesio o gredu!

Krvavi pir dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Goranović izašao iz zatvora, gde je bio, kako je juče moglo da se čuje od stanovnika Sombora, zbog nasilja u porodici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pokojna Anastasija nedavno je završila srednju školu, bavila se šminkanjem, dok je mlađa Anabela tek bila krenula u prvu godinu srednje.

U Somboru je Anastasija bila poznata kao talentovana za slikarstvo, a dugo se bavila i sportskim aerobikom. U prvi mah strahovalo se da je ubijen i njegov sin, ali kasnije se ispostavilo da je upravo on bio osoba koja je požar prijavila nadležnim službama.

Kako Objektiv saznaje, njegov kriminalni dosije je podebeo. Pre 11 godina dospeo je u žižu javnosti jer je u dvorištu kuće zamenika osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića pronađena kartonska kutija u kojoj je bila kopija ručne bombe. Pored nje je bila preteća poruka.

Foto: Sombornjuz

PRETNJA TUŽIOCU ŠAKIĆU

– Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu – stajalo je u poruci, koju je otkrio Šakićev tada trinaestogodišnji sin.

Tada je ustanovljeno i da je Šakićev sin, pre nego što je našao paket, dobio telefonski poziv na kućni broj i da mu je rečeno da izađe u dvorište i pogleda šta je spakovano u crvenu kartonsku kutiju od cipela. Protiv Goranovića Šakić je pre ovog događaja podigao optužni predlog zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje eksplozivnih materija.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar